može biti veoma šik

Šarliz Teron prošetala kombinaciju koje žene često zaobilaze: Pun pogodak ili promašaj - saznajte zbog čega! (FOTO)

Glumica Šarliz Teron sa svojom ćerkom Avgust posetila je bolnicu u Los Anđelesu. Slavna mama nosila je kombinezon, odevni komad koji je mnogim ženama zanimljiv, ali ga ipak često zaobilaze u prodavnici.

Moda
Autor:
Šarliz Teron prošetala kombinaciju koje žene često zaobilaze: Pun pogodak ili promašaj - saznajte zbog čega! (FOTO)
Šarliz Teron, Foto: Profimedia

Oskarovka je obukla kombinezon od džinsa s nogavicama koje se u donjem delu lagano šire pa sežu do iznad gležnja, dok je gornji deo nalik košulji od džinsa. Kombinezon je uparila s belim patikama i crnom torbom.

Stajling za čistu desetku: Olivija Palermo demonstrira kako se nose vodeći trendovi sezone! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako može izgledati vrlo efektno i zanimljivo, prilikom nošenja kombinezona treba biti pažljiv jer može skratiti figuru i učiniti je nezgrapnom. Zbog toga kombinezone najčešće biraju višlje žene vitke figure, a takve je građe i 177 centimetara visoka Šarliz Teron, poznata po atletski građenu telu.

Jesenji komad koji kupuju samo prefinjene dame: Kako se ove sezone nosi pelerina! (FOTO)

foto: Profimedia

Neke žene izbjegavaju kombinezone i zbog toga što mogu biti nezgodni pri odlasku na toalet jer se mora skinuti i gornji deo. Ali ako vam to ne predstavlja problem i pronašli ste kombinezon koji odgovara vašem modnom ukusu i građi, nosite ga svakako jer najvažnije je da se vi osećate dobro u onome što nosite.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs