Kreativne

Sestre Kardašijan predstavljaju kolekciju za decu (FOTO)

Za sve koji imaju dečake ne može se reći da su srećni pošto je nova linija pod nazivom Kardašijan Kids predviđena samo za devojčice do dve godine
Moda
17:36h Autor:
Sestre Kardašijan predstavljaju kolekciju za decu (FOTO)
Foto: AP

Nije tajna da je porodica Kardašijan ljubitelj mode, niti da imaju žensku liniju pod nazivom "Kolekcija Kardašijan u Sirsu" (robna kuća) u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku.

Najnovije što su plasirali je kolekcija za decu pod nazivom "Kardashian Kids". Međutim, za sve koji imaju dečake ne može se reći da su srećni pošto je nova linija predviđena samo za devojčice do dve godine.

Kortni Kardašijan je rekla da je opsednuta odećom za dečake, ali da joj bilo lakše da počne sa linijom za devojčice, a nada se da će uraditi i kolekciju za dečake.

Ona je podsetila da je za svog sina Mejsona (4) počela da kupuje odeću dok je bila u drugom stanju, a ima i devojčicu Penelope, koja će uskoro napuniti dve godine.

Dok mala Penelope još nema pravo glasa na to što će obući, sa Mejsonom je sasvim drugačija priča, kaže Kortni i dodaje da on voli sam da izabere svoju odeću nakon čega dođe svima da pokaže šta je uradio.

Kortni radije kupuje odeću svojoj deci nego sebi.

"Zabavnije je kupovati njima, izbor je zaista veliki, ali sam ja zaista probirljiva", rekla je ona i dodala da voli da se njihova odeća slaže jedna sa drugom.

Svaka od tri sestre Kardašijan, Kortni, Kim i Kloi unose svoj specifičan stil u dečiju kolekciju. Kloi je ljubitelj leopard printa, Kortni voli leptire, a Kim neutralne boje, prenosi AP.

Pogledajte, zbog ove lepotice će klan Kardašijan pasti u zaborav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs