APSOLUTNI JESENJI HIT

Trend broj 1 u Srbiji: Ove patike smo čekali! (FOTO)

Svaka žena koja prati modu i daje značaj svome stilu, u pažljivo probranoj kolekciji obuće zasigurno ističe jedne dobre i kvalitetne patike kao favorit

Moda
Autor:
Trend broj 1 u Srbiji: Ove patike smo čekali! (FOTO)
Foto: Promo

Ako treba da izaberemo samo jedan model obuće koji će biti u trendu naredne sezone i u koji vredi investirati, to su svakako patike. Ovaj model obuće više nije rezervisan isključivo za sportske kombinacije i odlazak u teretanu, već i za svečane prilike.

Poslednjih godina upravo su efektne patike postale obuća broj 1, a baš sve trendesterke su poludele za njima. One su dale slobodu ženama da se kreću bez ograničenja, i upravo zato postaju sve popularnije.

Patike se vrlo lako kombinuju uz bilo koji stil. Odlično izgledaju u kombinaciji sa trenerkom, farmerkama, ali i sa lepršavim suknjama i haljinama. A ako mislite da se one nose samo u neformalnim prilikama, varate se.

U modi odavno ne postoje pravila i sve je dozvoljeno, a spajanje naizged nespojivih komada može da izgleda vrlo savremeno.

Pored toga, patike su najudobniji par obuće - dugo stajanje u njima, kao i aktivan dan neće biti nikakav problem onom ko se odluči za ovaj komad.

Kada je reč o bojama, modno pravilo glasi, što šarenije, to je modernije ove sezone. Dobar izbor predstavljaju i jarke kombinacije boja.

Jedan baš takav, trendi i nesvakidašnji par patika ima Lidl!

foto: Promo

Lidl Esmara i Livergy brendirane patike na tržište su iznele poseban model u bojama ove kompanije. I baš takve, šarene i upadljive, neće moći da ima svako.

Ukoliko volite da idete u korak sa trendovima i da ostavite utisak savršeno stilizovane dame, ovaj model je baš za vas. Bez dileme će svaki stajling učiniti upečatljivim i dati mu zanimljivu notu.

foto: Promo

Ako želiš da se izdvojiš iz mase i prošetaš ovaj nesvakidašnji model, učestvuj u nagradnoj igri koja počinje od druge sedmice septembra i traje sve do kraja meseca i možda baš ti među nekolicinom osvojiš ove trendi patike.

Sve detalje nagradnog konkursa možeš da ispratiš na zvaničnim Fejsbuk i Instagram nalozima Lidl Srbija!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs