pogledajte

3 savršena stajlinga Olivije Palermo: Ikona stila objasnila kako se kombinuju boje!

Ova moderna ikona stila već se godinama nalazi na svim mogućim listama najbolje stilizovanih žena sveta. Ona obožava boje, dezene i ne plaši se da spoji nespojivo. Odabrali smo za vas njene poslednje tri kombinacije - a svaka je, verujte nam - savršenstvo.

Moda
Autor:
3 savršena stajlinga Olivije Palermo: Ikona stila objasnila kako se kombinuju boje!
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Kad Olivija želi boje, ona ih se ne boji. Pogotovo u letnjim mesecima. Zgodna 34-godišnja trendseterka i preduzetnica predahnula je od stalnog boravka kod kuće, a ni tada nije propustila priliku da mami poglede besprekornom odevnom kombinacijom koju je podelila sa svojim vernim pratiocima na Instagram profilu.

Romantična haljina za sve prilike: Kraljica Leticija zablistala u cvetnom dezenu! (FOTO)

U prvoj kombinaciji, Olivija je ponela plisiranu midi suknju u kobalt plavoj boji, koju je začinila bluzom u efektnom dezenu. Stajling je upotpunila crnom kožnom torbicom s nitnama i belim čizmicama vojničkog stila.

U drugoj kombinaciji, Olivija nosi svilenu midi suknju u boji rđe, i žuti končani džemper sa otkrivenim ramenima. Modna ikona je umesto maske na lice stavila svilenu maramu efektnog dezena.

Glumica izgleda poput grčke boginje: Savršena letnja kombinacija u režiji Anđeline Džoli! (FOTO)

foto: Profimedia

U trećoj kombinaciji, Olivija se vraća svojim korenima zbog kojih je i postala jedna od najbolje obučenih žena na svetu - a to su neutralni tonovi. Olivija i takvu kombinaciju začini na pametan način - pink kaiš i ravne zatvorene papuče su idealan izbor, da li se slažete?

Sve žene su poludele za maksi suknjama: 10 ideja za stilizovanje najženstvenijeg komada sezone! (FOTO)

foto: Profimedia

Koja je kombinacija po vašem mišljenju najlepša kombinacija lepe Olivije?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs