pogledajte

Stil Romi Šnajder je prava letnja inspiracija: Harizmatična, prelepa, uvek svoja! (FOTO)

Neverovatna lepota i harizma!

Moda
Autor:
Stil Romi Šnajder je prava letnja inspiracija: Harizmatična, prelepa, uvek svoja! (FOTO)
Romi Šnajder, Foto: Profimedia

Glumica Romi Šnajder rođena je u Beču, uz roditelje nemačkog, odnosno austrijskog porekla. Međutim, ona je oduvek težila francuskoj estetici, pa je jednom prilikom izjavila: „Želim u potpunosti da preuzmem francuski stil življenja, voljenja i oblačenja”. Stoga, ne čudi to što je napustila rodni grad, i odlučila da okuša sreću u zemlji svojih snova. Tamo je svoje prve glumačke korake napravila u saradnji sa istaknutim francuskim rediteljem po imenu Klod Sote. Rad na ostvarenju Les Choses de la vie iz 1970. godine otvorio je vrata Romi u svet evropske kinematografije i slave.

Velika ljubav Alena Delona: Životna priča glumice neverovatne harizme i lepote (FOTO)

foto: Profimedia

Kada je u pitanju njen stil odevanja, on je, nimalo neočekivano, odisao jednostavnošću, kako na velikim ekranima, tako i u privatnom životu. Na setu filma La Piscine (1970), zabeleženi su kadrovi koji potvrđuju tezu da je bila šik dama sa francuske rivijere. Volela je komplete od tvida i bisere u duhu Koko Šanel, sa kojom se družila, kao i čuvenu torbicu 2.55 i odela šivena po meri sa potpisom čuvene kreatorke. Sa druge strane, tokom leta, volela je da nosi kupaće kostime, slamene šešire i dezenirane haljine. Ljubitelji njenog rada zapazili su da je na snimanju filma Max et les Ferrailleurs (1971) nosila komade modne kuće Iv Sen Loren.

Živela je 43 godine tuge: Pobegla iz zlatnog kaveza, bila najveća ljubav Alena Delona, skončala pijana i slomljenog srca!

foto: Profimedia

Ispod teksta, pogledajte neka od njenih najlepših letnjih izdanja, koja nam mogu poslužiti kao inspiracija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs