Otkrivamo šta je seksi

Top 5 komada odeće koje muškarci obožavaju da vide na ženama

Do sada smo naučile da muškarci vole prirodan izgled kada su u pitanju šminka i kosa. Kada je reč o odeći, slična je situacija, te vam prenosimo kojim komadima ne mogu da odole
Moda
17:36h
Top 5 komada odeće koje muškarci obožavaju da vide na ženama

Kada su u pitanju moda i modni trendovi, definitivno možemo primeniti teoriju da nismo sa istih planeta. I dok se žena raduje najnovijim baletankama ili maksi haljini u kojoj će provoditi vrele dane, muškarci te iste predmete gledaju kao neprijatelje. Šta je to što oni žele da vide i šta je zapravo seksi jačem polu, otkrivamo baš sada.

Pokažite ramena

Muškarci vole da vide golišava ramena i nije im važno da li je majica koju nosite najobičnija, pamučna ili je u pitanju neki eksluzivan večernji komad. Takođe, uz ramena, vole da vide i deo leđa, kao i vrat, te ukoliko ste krenule u zavodničke pohode, dovoljna vam je obična top haljina i kosa vezana u nemarnu punđu. Nikada nemojte da izgledate kao da ste se previše trudile, jer oni uživaju u prirodnosti, kako u odevanju, tako i u govoru i ponašanju.

Večite uske farmerice

Uske farmerice su seksi, jer otkrivaju obline, ali ne pokazuju previše. Zaboravite na šljampave, opuštene modele, već odaberite savršeni par skinny farmerica i običan top bez bratela. Uz visoke potpetice dobićete jednostavnu, ali neizmerno privlačnu odevnu kombinaciju.

Duge, izvajane noge

Visoke potpetice

Potpetice bez platforme, visine oko 7 cm spadaju u najidealnije, jer izdužuju noge, a ne odaju utisak preterano eskcentrične žene, niti žrtve mode. Poslednjih sezona dizajneri su insistirali na neobičnim i veoma visokim štiklama, ali čini se da ništa ne može da zameni klasične salonke, u crvenoj ili crnoj boji. Barem kada su muškarci u pitanju. Od ravne obuće, većina njih preferira patike ili obične rimljanke, dok im se baletanke i mokasine jednostavno ne dopadaju.

Trening u tesnoj odeći

Oslobodite svoj sporski duh i prošetajte psa ili jednostavno krenite u prodavnicu u tesnoj odeći namenjenoj za trening. Muškarci vole da vide ženu koja izgleda zainteresovano za sport, jer im te žene deluju energično, brinu za svoj izgled, ali nisu opterećene njime, ne uzdaju se u magične dijete, već su spremne da se dobro oznoje kako bi svoje obline dovele u red. Ukoliko imate bilo kakve sumnje u svoje joga pantalone i top za vežbanje, samo se prošetajte do obližnje teretane i uživajte u pogledima koje će vam biti upućeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs