Tregerice: trend koji ponovo osvaja

Obeležile su nam detinjstvo. Nanovo su to, ali za razliku od godina kada smo ih nosili uz školski ranac, ove sezone šetamo ih uz vrtoglave potpetice i elegantan nakit. Tregerice su se vratile!
Moda
10:30h
Tregerice: trend koji ponovo osvaja
1 / 12

Ciklično ponavljanje trendova iz ranijih godina, već odavo je potvrđeno kao standardna modna pojava. U prilog ove teze ide i veliki povratak džins tregerica, koje su vaskrsnule ovog proleća, spremne da zavladaju pistama, blogovima i ormanima trendseterki. Ono što se ove sezone pojavilo kao novina u nošenju pomenutog komada jesu obavezne potpepitce, elgantan nakit, pa čak i svilene košulje i bluze.

Niko ne tvrdi da morate zaboraviti bilo koju drugu varijantu koja bi podrazumevala atlet majicu i espadrile, ali ako želite da se istinski ''potčinite'' ovom trendu, onda je prva alternativa siguran put ka tome.

Sam trend zaživeo je još u Acne kolekciji za jesen/zimu 2011/12, kada ih je među prvima pršetala Miroslava Duma, da bi im Phillip Lim u svojoj koleckiji za proleće/leto 2013. nanovo dao važnu ulogu. Jednom kada su ih trendesterke poput Rumi Neli i Anje Ziurove prošetale, biloje jasno da nas čeka leto u znaku tregera.

Ono što je posebna prednost ovog komada, jeste udobnost. Zaboravite na uske skiny farmerice, i raskomotite se u svom paru džins tregerica. Još bolja varijanta za leto biće one od lakših i lepršavijim materijala, dok se uz jedne kožne već polako možete pripremati za jesen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs