Modni trik

Komad koji svaka žena mora da ima: Nosi se na 100 načina - svaki stajling čista petica! (FOTO)

Nije novost da je nakon kratke dominacije maksimalizma ponovo zavladao minimalizam, pa nimalo ne čudi da su trendseterke u stalnoj potrazi za jednostavnim, bazičnim komadima koji se vrlo lako prilagođavaju svakom stajlingu. Jedan takav zasigurno već imate u svom ormaru, a poslednjih meseci je preplavio profile vodećih influendrtki i modnih blogerki

Moda
Autor:
Komad koji svaka žena mora da ima: Nosi se na 100 načina - svaki stajling čista petica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dokaz da je boravak u izolaciji promenio pogled na modu je sve veća popularnost ovog trenda koji niko nije očekivao. Obične majice bez rukava nalik muškim potkošuljama potpuno su zaludele modne zavisnice koje su se u danima korona krize priklonile minimalističkom stilu odevanja.

Probajte same da sklopite kombincije uz pomoć ovog bazičnog modnog komada i sami ćete shvatiti njegovu moć trasformacije. Obična bela potkošulja savršen je dodatak svakom ormaru, obzirom da ju je moguće kombinovati na sto načina.

Top 5 odevnih komada za leto: Ništa bez bele haljine i ovog kupaćeg kostima! (FOTO)

Preko potkošulje prebacite predimenzionirani sako i uskočite u omiljene farmerice ili pantalone visokog struka i dobili ste stajling koji se, zavisno od modnih detalja, lako prilagođava svim prilikama. Takođe će odlično izgledati i u kombnaciji sa slip suknjom i sandalama na petu. Ovo su, naravno, samo neki od načina kako izneti ovaj modni komad koji sigurno već imate u svom ormaru.

Trik Kejt Midlton da se bretele od grudnjaka nikad ne vide!

Trendseterke potkošulje obožavaju da nose bez ičega preko, ali i na golu kožu, što stajlingu daje neverovatnu dozu seksepila. Ukoliko se osećate dovoljno odvažno da iz kuće izađete bez grudnjaka - slobodno! Sigurno nećete biti jedini.

Najpopularnije papuče za proleće/leto 2020: Svaki stajling podižu na viši nivo! (FOTO)

Ako još uvek u svom ormaru nemate običnu belu potkošulju, predlažemo vam da investirate u nekoliko komada od stopostotnog pamuka koji je ugodan na koži i u toplijim danima. Takođe su vrlo popularne potkošulje od rebrastog materijala koje u sebi imaju elastina i savršeno prijanjaju uz telo.

10 stvari bez kojih ne možemo ovog leta, a koje verovatno imamo u ormaru: Ova boja i dezen su nezaobilazni! (FOTO)

Naravno, ne morate se nužno odlučiti za model u beloj boji. Poenta je samo da se držite neutralnih boja kao što su crna ili boja kože kako bi postigli vrlo nenametljiv, minimalistički stajling.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs