Proleće/leto 2020

Top 5 odevnih komada za leto: Ništa bez bele haljine i ovog kupaćeg kostima! (FOTO)

Praktično smo ga dočekali, leto je iza ćoška i, bez obzira na to što nećemo istog sekunda spakovati kofere (a i za to želja imamo puno), odeća je ta koja će nas transportovati gde god poželimo. Donosimo vam osnovne komade - nove ili bezvremenske - oko kojih ćemo graditi svoju letnju capsule garderobu, zajedno sa inspiracijom za stilizovanje. Nema na čemu.

Moda
Autor:
Top 5 odevnih komada za leto: Ništa bez bele haljine i ovog kupaćeg kostima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bela haljina

Nemojte se opirati. Nikakva opasnost od fleka nije razlog da se dreknete ovog komada. Od sporti minimalističkih varijanti u stilu ranih dvehiljaditih (ne zaboravite štipaljku za kosu) do najromantičnijih boho reinkarnacija, bela haljina je pravi znak leta - zašto ne biste nabavili po jednu za svaki dan u nedelji?

Visoko izrezan kupaći

Visina struka je ovde manje bitna, isto kao i to da li ste se odlučili za jednodelan model ili bikini. Ono što jeste važno: visok izrez. Prigrlite ovaj retro vajb koji će učiniti da vam noge izgledaju dugo, duže, najduže. Glasamo za jednobojne varijante ili diskretne dezene i streč (ako vas je baš osvojila nostalgija za osamdesetim).

Košulja sa printom

Jedan od retkih komada koji je jednako kod kuće i na pesku i na asfaltu. Sve varijante animal dezena, tropskih motiva i, naravno, prugica na sto i jedan način. Ne postoji outfit koji ne možete izvesti uz odgovarajuću šarenu košulju, upustite se u avanturu.

Krem blejzer

Temperature rastu ali ne odričemo se (oversized) sakoa. Svetle nijanse peska, mleko bele i najsvetlije vanile dovoljne su da ga pretvore u ultimativni komad za grad. Za posao - uz bermude od istog materijala ili haljinu - ili sa izlazak uz najkraću suknju ili šorts i neizbežni kratki top - nosićete ga od jutra do večeri.

Haljina sa cvetnim printom

Možda nije revolucionarno ali je svakako neprevaziđeno ženstveno i lako - a to je upravo ono što se visoko kotira kada je letnja garderoba u pitanju. Zato nijedna nije kompletna bez haljine sa cvećem. Preskočite dramatične dezene i uparite ih sa sandalama koje se vezuju oko članka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs