trend leta

Haljine sa žabicama su apsolutni modni trend: Birajte pastelne nijanse, a dezen na kvadratiće ili cvetiće! (FOTO)

Kada ste poslednji put čuli ovo famozno "na žabice"? Možda ste bili dete na moru ili birali haljinu za neku vama dragu devojčicu?

Moda
Autor:
Haljine sa žabicama su apsolutni modni trend: Birajte pastelne nijanse, a dezen na kvadratiće ili cvetiće! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada se već radujemo odeći i stajlinzima u kojima smo uživali i kao deca, bilo je samo pitanje vremena kada će i famozne "žabice" stupiti na scenu!

Jedini model suknje koji će vam trebati na jesen: Ženstvena, elegantna, suptilna! (FOTO)

Ovo je trend minijaturnih detalja ali maksimalne atmosfere. Prvi izbor naravno pada na letnje komade od tkanine na kvadratiće i cvetiće koji se savršeno uklapaju u šetnje po poljima i imaginarne Instagram piknike na travi. Nijanse su pastelne: bledi pistać, nebesko-plava, boja breskve i bledo-žuta. Sve je tu za potpunu modnu regresiju.

Ali postoji i druga struja: ovo je leto minimalizma pa su se komadi na žabice ove sezone ponovo rodili i u monohromatskim varijantama, ni manje ni više nego u beloj i crnoj. Tako smo dobili neočekivano uspeo i potpuno neodoljiv spoj mekog i strogosti - nije ni čudo da su se ovi komadi popeli na sam vrh naših lista želja.

Haljine, naravno, potpuno vladaju: maksi dužine sa minimalnim detaljima , mini sa karnerićima i puf-rukavima, tu su i kratke suknje i bluze, a sve uz minimalan broj detalja i ravne sandale i papuče (uz po koju nisku potpeticu).

Uhvatite poslednje dane odmora i leta upravo u ovakvom stajlingu!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs