MODERNE I OBRAZOVANE

I društvene mreže vode drugačije: 10 pravila kojih se Parižanke nikad ne odriču! (FOTO)

One su posebne u svakom smislu. Rade sve na suptalniji način, pa tako vode i svoje društvene mreže. Pogledajte njihovih 10 pravila kako biti kul i na Instagramu.

Moda
Autor:
I društvene mreže vode drugačije: 10 pravila kojih se Parižanke nikad ne odriču! (FOTO)
Žan Damas, Foto: Profimedia

1. Prihvati kliše

Svi do sada znamo da je sve vezano sa Fransuskinje mit: stil, stanje uma, ponašanje... Od crvenog karmina do prugastih odevnih komada, besprekornog, a ležernog stila u svakoj prilici, beretka i kroasan - ona je uvek kul, smeje se samoj sebi, i pravi šale na račun klišea.

?? all summer @samsungfrance #GalaxyZFlip #withgalaxy #ad

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

2. Ostani kul

Ona se ipak trudi da bude kul. Teži da bude prirodna, nosi običnu belu majicu, farmerice i šeta se bosa po kući, uživa u životu.

3. Svom izgleda doda neki "slučajni" tvist

Da li je u pitanju kaiš, neki komad nakita u zlatnoj boji, končani džemper režerno prebačen preko ramena, šik Francuskinja uvek ima neki ubitačan detalj. I nikad nije namerno.

4. Budi unikatna

Na Instagramu, najpoznatije Francuske influenserke imaju nešto zajedničko - sve vole umetnost, sve imaju objavljenu fotografiju u stili "tek što sam ustala iz kreveta", cveće, balkon, a uglovi iz kojih se slikaju su prosto umetnički.

5. Probudi intelektualku u sebi

Već je opšte poznato da Parižanka ako ima i najmanje slobodnog vremena, odlazi u neki šik obližnji kafić, čita poslednji bestseler ili neki klasik. A i sada u karantinu - ne radi ništa drugačije, samo kod svoje kuće.

6. Pokazuju enterijer

Trenutno popularnije od Parižanki su njihovi stanovi. Slatki prozori ili balkoni koji gledaju na pariske krovove, puni cveća, umetničkih slika, nabacanih knjiga.

7. Jedu šta požele

Zeleni sokovi i salate nisu nikada na stolu parižanki. One jedu francuske specijalitete, burgere i pice. Piju kafu i vino.

8. Zabavljaju se

Parižani su oduvek znali da priređuju žurke. Bliski prijatelji se često okupljaju i plešu, piju vino i jedu razne đakonije. Deo toga često ume da završi na njihovim Instagram profilima.

9. Dele svoje hobije...

Parižanka nije zadovoljna sa dvodimenzionalnim životom. Ona voli da piše knjige, komponuje pesme na gitari, da dizajnira garderobu ili nameštaj - i to sve voli da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

10. ...Dele svoje omiljene adrese

Parižanka nosi svoje srce na rukavu i ne plaši se da otkrije svoja omiljena mesta u gradu, iako to možda znači da će uskoro morati da pronađe novo.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs