Večna moda

Prvo što ćemo nositi kad se vanredno stanje završi: Ženstveni trend koji ne prolazi! (FOTO)

Jedva čekamo!

Moda
13:35h Autor:
Prvo što ćemo nositi kad se vanredno stanje završi: Ženstveni trend koji ne prolazi! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Vreme se prolepšalo, preovladavaju temperature kao da je već leto, a situacija sa korona virusom kao da se lagano stabilizuje. Nije nam mnogo trebalo da počnemo da razmišljamo o modi i tome šta ćemo prvo nositi kad vanredno stanje prođe i ponovo počnemo slobodno da šetamo gradom!

Kad s prvim danima proleća počne da cveta cveće, a priroda da se budi, uvek nam se vrati omiljeni, neprolazni ženstveni trend - cvetni dezen!

Obožavamo ga kako na haljinama i suknjama, tako i na bluzama i lepršavim pantalonama, i to su definitivno komadi u kojima ćemo uskoro šetati!

Ovaj komad će obeležiti letnju sezonu: Omiljeni trend iz 90-ih ponovo osvaja modnu scenu! (FOTO)

Bilo da ste ljubitelj lepršavih ili uskih, kratkih, midi ili maksi haljina ili sukanja, sigurno u ormaru već imate jedan omiljeni komad, a radnje će svakako biti pune komada sa cvetnim dezenom, pa ćete vrlo lako pronaći jedan baš po vašem ukusu.

Tu su i nezaobilazni kombinezoni, bluze, košulje i pantalone sa prelepim cvetnim motivima, široke palete boja, a na vama je samo da izaberete omiljeni i spremne ste da zavladate gradskim ulicama poput svetskih modnih ikona!

5 komada koji nikad neće izaći iz mode: Svaka žena od stila mora da ih ima! (FOTO)

U nastavku pogledajte neke od najlepših načina kako da nosite cvetni dezen ovog proleća i leta!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs