U TRENDU

Povratak trenda iz 90-ih u velikom stilu: Zavodljivi aksesoar za kosu ponovo je hit!(FOTO)

Dizajneri najavljuju povratak jednog od trendova koji su dominirali modnom scenom tokom 90-ih godina

Moda
Autor:
Povratak trenda iz 90-ih u velikom stilu: Zavodljivi aksesoar za kosu ponovo je hit!(FOTO)
Foto: Shutterstock

Tokom 90-ih godina je bio vrlo aktuelan i mnoge dame su volele ovaj trend, a modna kuća Dior je najvila njegov povratak na nedavno održanoj reviji.

Pistom su prošetale manekenke sa vrlo upečatljivim aksesoarom za kosu koji je u kratkom roku ponovo osvojio srca mnogih dama.

Naime, reč je o marama ili bandanama. Svilene ili pamučne, svi materijali će biti u trendu. Odlična stvar je što se lako ukalpaju u sve stilove, pa se tako mogu kombinovati sa romantičnim i ženstvenim, ali i sa bajkerskim stajlinzima.

Demi Mur pokazala kako prozirna odeća ne prelazi granicu ukusa: Mamila je poglede u ovom izdanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Sve boje dolaze u obzir, a na ulicama ćemo ih viđati sve češće. Odlično će se uklopiti i u morske autfite, pa ćete sa njima bez dileme biti kraljica plaže.

foto: Profimedia

Mogu se nositi na dva načina, u zavisnosti kako više volite. Onih dani kada vam frizura nije savršena, priskaču u pomoć i spašavaju stvar. Sva pažnja će biti usmerena na ovaj zanimljiv detalj, umesto na ne tako sjajnu kosu.

Diva u crnom tvidu: Kejt Midlton je kraljica poslovne elegancije! (FOTO)

foto: Profimedia

Daju zanimljiv pečat svakoj odevnoj kombinaciji i čine je jedinstvenom. Srca dama je već osvojio, a da li se vama dopada ovaj trend? Pišite nam u komenatrima.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs