TREND

Kejt Midlton u narodnoj nošnji Pakistana: Da li bi mogla da prođe kao tradicionalna žena? (FOTO)

Modni kritičari zadovoljno trljaju ruke

Moda
Autor:
Foto: Profimedia

Kejt Midlton i Princ Vilijam se nalaze u Pakistanu tokom svoje službene posete. Danas su obišli najpoznatiju pakistansku džamiju i tom prilikom je Kejt nosila smaragdno zeleni kaftan, odgovarajuće pantalone  i šal preko glave.

 

Cipele je ostavila ispred džamije dok je sa predstavnicim ove verske zajednice pričala o međuverskom razumevanju i poštovanju.

 

Kejt Midlton obukla pantalone ispod haljine: Svi bruje kako kopira princezu Dajanu! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Celo ovo putovanje,  vojvotkinja je nosila tradicionalnu garderobu Pakistana sa potpisom najpoznatijeg dizajnera Mahin Kan.

 

Čak je i princ Vilijam tokom jedne svečane večere obukao kaftan i pantalone. Mahom su nosili zelenu i plavu boju, naglašavajući tradicionalnu nošnju ove zemlje.


Kejt Midlton u bojama jeseni: O njenom izgledu svi pričaju! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Nameće se pitanje: da li je nophodno da Kejt Midlton tokom pet dana službene posete nosi odeću koja podseća na narodnu nošnju ove zemlje?

 

Modni kritičari su kraljevsku posetu Pakistanu iskoristili da "napoje" oči, te se očekuju nove kolekcije inspirisane posetom Kejt Midlton Pakistanu.

 

Stil štedljive Kejt Midlton svi žele da kopiraju: Cvetna haljina i cipele od kojih se ne odvaja već četvrto leto! (FOTO)

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...