Neobičan izbor

Kejt Midlton obukla pantalone ispod haljine: Svi bruje kako kopira princezu Dajanu! (FOTO)

Princ Vilijam i Kejt Midlton su stigli u Pakistan. Počinje njihova petodnevna tura kroz ovu zemlju

Moda
Autor:
Kejt Midlton obukla pantalone ispod haljine: Svi bruje kako kopira princezu Dajanu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kejt Midlton se trenutno nalazi u Pakistanu, i da ne bi gubila vreme razmišljajući o modnim pravilima ove zemlje, ona je odlučila da se obuče isto kao princeza Dajana kada je dolazila u ovu zemlju 1996. godine.

Tako je vojvotkinja od Kembridža svoju petodnevnu turu po Pakistanu započela u svetlo plavoj haljini ispod koje je obukla pantalone od istog materijala i boje. Ova neobična odevna kombinacija je inspirisana pakistanskom narodnom nošnjom koju čini lagana tunika i odgovarajuće pantalone.

Ovaj izgled mlade vojvotkinje veoma sliči onom koji je nosila princeza Dajana 1996. godine tokom njene kraljevske posete ovoj zemlji.

Kejt Midlton u bojama jeseni: O njenom izgledu svi pričaju! (FOTO)

foto: Profimedia

Za izgled Kejt Midlton, ovaj put se pobrinula Katarina Voker, modni dizajner koju je obožavala i sama princeza Dajana.

Uz ovaj neobičan izgled Kejt je obula salonke sa visokom potpeticom u boji kože, a u rukama je imala malu odgovarajuću torbicu.

Evo šta kraljica Elizabeta II ima zajedničko sa Kejt Midlton, a nikada neće imati sa Megan!

Modni kritičari koji prate Kejt Midlton u stopu, tvrde kako će vojvotkinja ovaj put da se oblači u odeću inspirisanu tradicionalnom nošnjom Pakistana. Svi strepe od toga da će Kejt pokušati da kopira Dajanu i njen modni izbor 1996. godine kada je i sama bila u ovoj zemlji.

"Mislim da ćemo videti dosta zelene boje na Kejt (jer je to glavna boja na zastavi Pakistana) i mislim da ćemo je videti sa jasminom, nacionalnim cvetom ove zemlje, koji će ona ukombinovati uz svoju odeću," tvrdi Suzan Keli, modna blogerka.

Drugi dan službene posete ovoj zemlji, obistinila se strepnja modnih stručnjaka: Kejt je u potpunosti iskopirala Dajanin stil.

Otkaz čim se vratila sa medenog meseca: Dugogodišnja lična asistentkinja Kejt Midlton žrtva raskola u kraljevskoj porodici?

Tako se tokom službene lokalnoj školi, u pratnji princa Vilijama pojavila u plavom tradicionalnom odelu koje čini tunika i pantalone u intezivno plavoj boji sa potpisom pakistanske dizajnerke Mahin Kan. Na nogama je i ovaj put imala bež cipele, ali sa niskom petom.

Vilijam se držao klasike pa je ovaj put obukao plavu košulju i tamno plave pantalone sa cipelama u istoj nijansi.

Otkrivena tajna vitke linije Kejt Midlton: Ova vežba za jačanje leđa i oblikovanje struka čini čuda! (VIDEO)

1 / 4 Foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs