Visoka moda

Dodela Gremi nagrada: Sve je pucalo od seksepila (FOTO)

Uoči sinoćnje dodele muzičkih Gremi nagrada, svetske zvezde prošetale su izazovne haljine i odela najpoznatijih modnih dizajnera
Moda
12:58h Autor:
Dodela Gremi nagrada: Sve je pucalo od seksepila (FOTO)
Foto: AP
1 / 9 Foto: AP

Seksepil je reč koja možda najbolje opisuje modne izbore zvezda koje su prošetale crvenim tepihom uoči sinoćnje dodele muzičkih Gremi nagrada.

Tako su fanovi mogli da vide pop princezu Keti Peri, dobitnicu dve nagrade za hit "Roar" u providnoj beloj Valentinovoj haljini, sa notama razbacanim duž suknje, a Tejlor Svift, koja je ostala bez nagrade, svetlucala je u metalik zlatnoj Gučijevoj haljini sa velikim izrezom na leđima sa kosom u vezanom u jednostavan konjski rep.

Dodela Gremija bila je poprište i nekih klasičnijih modnih momenata, pa je Dženifer Lopez viđena u tamno zelenoj Versaćijevoj haljini sa otkrivenom jednom rukom i jednom nogom, a Ališa Kiz, najbolja u R&B kategoriji sa pesmom "Girl on Fire" nosila je kobalt plavu Armanijevu haljinu sa dubokim dekolteom i sjajnim crnim detaljima oko struka.

Madona se pojavila u crnom odelu Ralfa Lorena, u čarapama i halterima, a Sindi Loper nosila je crni Aleksandar Mekvin kaput i helanke, potpuno u rok stilu.

Muški izvođači, takođe, nisu razočarali publiku, pa su hip-hop zvezda Maklmor, najbolji novi izvođač, i Robin Tik nosili svilene Tukedo jakne u tirkiznoj, odnosto teget boji, dok se reper Kendrik Lamar odlučio za usko plavo odelo sa šljokicama i crnom košuljom, a zaštitni znak francuskog elektro dueta Daft Punk bile su sjajne kacige.

Pogledajte stajlinge svetskih zvezda:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs