Panika u avionu

Milica Todorović preživela dramu na putu za Pariz: Plašila se da li će preživeti!

Sve vreme joj je prolazilo kroz glavu kako će otići u Pariz i da li će preživeti let, baš je bila u panici - rekao je izvor
Celebrities
07:38h Autor:
Milica Todorović preživela dramu na putu za Pariz: Plašila se da li će preživeti!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Pevačica Milica Todorović preživela je pravu dramu na putu za Pariz, gde je imala nastup. Naime, pevačicin avion se pokvarila, pa je morala da čeka sat vremena da ga poprave, a za to vreme je paničila i bila uplašena za svoju bezbednost.

Milica Todorović više ne krije oženjenog dečka - Zajedno na snimanju emisije! (FOTO)

"Milica je juče rano ujutro otišla na aerodrom kako bi otputovala u Pariz, gde je imala poslovne obaveze, ali je sve krenulo naopako. Kada su se ukrcali u avion i zauzeli svoja sedišta, saopšteno im je da moraju da sačekaju polazak zbog kvara na letelici. Milica se mnogo uplašila i nije joj bilo svejedno u tom trenutku. Sve vreme joj je prolazilo kroz glavu kako će otići u Pariz i da li će preživeti let. Baš je bila u panici" - otkrio je izvor.

"Na kraju im je saopšteno da moraju da promene avion. Milici je nije laknulo ni kada su promenili avion, samo je jedva čekala da stigne u Pariz" - dodao je izvor.

OVDE pročitajte ispovest Milice Todorović - Krala sam hleb, bila sam gladna!

"Čekam već sat vremena u avionu zbog, kako kažu, "sitnog" kvara. Majko mila", napisala je pevačica na Fejsbuku, a zatim dodala: "A sad menjamo avion"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs