Kobne greške

Zbog ovoga žene varaju svoje muževe

Nošenje čarapa tokom seksa i prljavi razgovori u spavaćoj sobi samo su neki od razloga zbog kojih žene varaju svoje partnere
Škola sexa
03:02h
Zbog ovoga žene varaju svoje muževe
Foto: Shutterstock

Muškarac koji nije džentlmen ili je narcisoidan (u seksu zadovoljava samo sebe, a ne svoju partnerku), kao i nedostatak dobrog seksa samo su neki od povoda za vanbračne izlete mnogih žena.

Viktorija Milan, stranica koja pomaže ljudima da pronađu partnera za vanbračnu vezu, anketirala je više od 4.000 žena kako bi otkrili pet navika koje dovode do prevare.

Oko 65 posto ispitanih žena smatra da bi verovatno manje varale kada bi njihov muškarac činio manje tih propusta u spavaćoj sobi. Ne čudi što 81 posto ispitanica kaže kako više seksualno eksperimentišu sa svojim ljubavnicima, nego sa supružnicima.

Male stvari poput krađe posteljine, čarape za vreme seksa, proveravanje mobilnog telefona gestovi su koje odbijaju žene. Zbog svog narcisoidnog ponašanja u krevetu, kada ne mare jesu li zadovoljili partnerku, muškarci mogu da očekuju da će supruga da potraži zadovoljstvo na drugoj adresi.

Prljavi razgovori takođe su na listi nepoželjnih navika, pogotovo kada njihova partnerka ne želi da se pretvara da glumu u porniću.

Na spisku su takođe i preskakanje predigre i nedostatak mašte u krevetu. Ova stranica za vanbračni dejting ima tri miliona članova u više od 30 zemalja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs