Od uplašene žene do vatrene zavodnice

Loša u krevetu: Odlučila se na svakodnevni seks godinu dana

Izbegavala je seks, bila nezadovoljna svojim telom, pa je zato odlučila da svakoga dana vodi ljubav sa suprugom
Škola sexa
00:48h
Loša u krevetu: Odlučila se na svakodnevni seks godinu dana
Foto: Twitter

Morate biti zadovoljni sobom i svojim telom kako biste u potpunosti uživali u seksu. To je modna blogerka Britani Gibons (Brittany Gibbons) shvatila tek u poslednjih godina dana, kada je vodila ljubav sa svojim suprugom Endijem svakog dana. Na ovaj strastveni, ali i revolucionarni korak, odlučila se zbog svoje stidljivosti i ukočenosti, jer nije volela svoj fizički izgled, i često izbegavala da spava u istom krevetu sa partnerom. Uzrok njenih strahova, Britani pronalazi u svojoj porodici, koja je uvek bila dosta hladna i nikada nije pokazivala osećanja, a zagrljali su kod njenih roditelja bili prava retkost. Prevelika nesigurnost morala je da dobije svoj protivotrov, a blogerka je odlučila da natera sebe da ceni ono što joj je priroda dala.

Nakon brojnih bezuspešnih razgovora sa suprugom, koji ju je obasipao komplimentima i govorio koliko je njemu ona božanstvena, Britani se nije osećala bolje. "Rekla sam mu da je divno što on mene doživljava tako, ali ja moram sama da ubedim sebe da vredim. Terala sam ga da shvati da to što se ja ne osećam seksi nema veze sa njim, ali njemu je to teško palo. Želela sam da uživamo u seksu, i znala sam da ključ za to leži u mom samopouzdanju".

Zato su prodavnice veša postale redovna meta modne blogerke, čime je pokušavala da sebi ubrizgava sve jaču dozu sigurnosti.

"Nije ni čudo što se nisam osećala seksi kada sam imala veš poput pacijenta u bolničkoj sobi", kaže Britani. Seksi brushalteri, tange i korseti su učinili da najpre seks postane samo put do ostvarenja njenog cilja - da više veruje u sebe i zaljubi se u svoje telo ali, vremenom je naučila šta znači prepustiti se strastvenim igrama ispod čaršava. Nizale su se erotske fantazije, koje su čekale na red da budu zadovoljene, a Britani i Endi su konačno videli kako se lako dolazi do vatrometa u krevetu kada obe strane daju sve od sebe.

"Shvatila sam da volim da budem na kolenima, volim i oralni seks, samo ne volim da mi se stiskaju bradavice. Takođe, ne volim ni da mi suprug diše u vrat, jer sam golicljiva i veoma osetljiva. Svakodnedvni seks godinu dana pomogao nam je da budemo otvoreniji jedno prema drugom i da unapredimo naš seksulani život".

Ako imate problem da se oslobodite i prepustite svim čarima vođenja ljubavi, možda bi trebalo da sledite primer Britani Gibons, doživite pravi seksualni preobražaj i povećate samopouzdanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs