Vežbajte

Prihvatite izazov: Poze u seksu koje učvršćuju guzu i trbušnjake!

Uz ove četiri poze dodatno ćete učvrstiti telo, a i smršaćete. Pa zašto onda da ih ne probate?
Škola sexa
13:32h Autor:
Prihvatite izazov: Poze u seksu koje učvršćuju guzu i trbušnjake!
Foto: Shutterstock

Nebrojeno smo puta čuli kako je seks najbolji trening i to ne samo za dušu, ali znamo li kako zaista spojiti ugodno sa korisnim i učvrstiti telo? Sledeće poze pokazale su se najuspešnijima za postizanje neverovatnih rezultata u oba smisla.

Fitnes stručnjaci predlažu sledeće poze za vrhunske rezultate:

Vatreni trokut

Učvršćuje: Guzu i trbušnjake

Misionarska poza možda se čini dosadnom, ali neke njene varijacije čine čuda na vašim mišićima. Dok ih isprobavate, pokušavajte stiskati mišiće stražnjice kao i trbušne mišiće za postizanje najboljih rezultata.Dok je iznad vas, recite mu da stane na sve četiri te svoju karlicu podižite prema njegovom penisu dok on stoji mirno. Isto ponavljajte koliko možete.

Oralnim seksom do manje kilaže: Nećete verovati koliko kalorija sagorite u krevetu!

Seksi osmica

Učvršćuje: Guzu i trbušnjake

Još jedna na popisu najomiljenijih misionarskih varijacija sa laganim zapletom. Dok ležite na krevetu ili podu, stavite dva jastuka ispod stražnjice te podignite kolena istovremeno stiskajući trbušnjake i mišiće stražnjice. Za još bolje rezultate, pokušajte istu pozu bez jastuka i pripremite se na pravi trening!

Divlji orgazam na četiri načina: Partner vam nije potreban!

Stojeća suspenzija

Učvršćuje: Ruke, guzu, bedra i listove

Sledeća poza zahteva snagu i kod vašeg partnera, ali garantiramo – oboje ćete uštedeti na jednom putu u teretanu.

Stojeći jedno naspram drugog, omotajte ruke oko njegovih ramena, te noge oko njegovog struka. Zatim učvrstite gornji deo tela gurajući ramena i prsa prema van. Održavajući vlastitu težinu na njegovom telu, raditće gotovo svaki deo vašega tela, a za još veći izazov održavajte mišiće bedara i listova čvrstim.

Divlje i erotično: Nova seks poza koja će vas raspametiti!

Vruća sveća

Učvršćuje: Ruke, stražnjicu, bedra i listove

Takođe sa popisa omiljenih seks poza i sledeća je idealna za postizanje zavidnih rezultata. Lezite na tlo sa licem prema gore. Rukama poduprite donji deo leđa, podignite noge i stražnjicu okomito prema gore. Neka vaš partner klekne pred vas i dovede svoje članke i kolena do vaših ramena. Dok on drži vaše bokove, vi držite njegova bedra.Most

Učvršćuje: Celo telo

Prema stručnjacima, ova poza učvršćuje svaki mišić u vašem telu. Spremni?

Lezite na tlo i, pridržavajući se dlanovima i stopalima, podignite gornji deo tela i stražnjicu praveći most. Pobrinite se da vam dlanovi budu u ravni sa ramenima. Naravno, u toj pozi možete ostati samo određeni deo vremena, ali i sa samo nekoliko sekundi, postići ćete zadovoljavajuće rezultate.

Na vama je šta će vam partner raditi dok ste u toj pozi.

Kunemo se, istina je: Ovo niste znali o seksu, a niste ni verovali!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs