Evo kako

Divlji orgazam na četiri načina: Partner vam nije potreban!

Ispobajte magičnu moć masturbacije. Uz ove četiri idealne poze doživećete eksplozivni orgazam
Škola sexa
03:22h Autor:
Divlji orgazam na četiri načina: Partner vam nije potreban!
Foto: Thinkstock

Magična moć masturbacije je dobro poznata svakoj ženi. Za ovo zadovoljstvo vam nije potreban partner. Dovoljno je samo da se prepustite same sebi. Donosimo vam četiri načina na koja ćete doživeti eksplozivni orgazam (četiri puta!):

Na kolenima

Kleknite na krevet raširenih bedara i naslonite se na zid. Ova solo poza daje vam potpuni VIP pristup svakom deliću svoga tela – unutra i napolje. Uz to, povišeni protok krvi u karlicu dodatno će poboljšati uživanje. Još bolje? Istu pozu možete isprobati na kauču... tokom reklama naprimer.

Život bez seksa nije zdrav: Ovo su posledice!

Mokro i divlje

Dok stojite u kadi, jednu nogu stavite na gornji rub kade kako biste prstima (ili glavi tuša) omogućili slobodan pristup. Osim toga, ako stojite uspravno, znači da svoje mišiće karlice možete pomerati za još veći orgazam, dok vam topla voda dotiče i najnedostižnija mesta.

Kada žene varaju, to rade bolje od muškaraca: Evo zašto nam to tako dobro ide!

Stari klasik (sa zapletom)

Lezite na krevet licem okrenutim prema plafonu. Nakon što ste pronašli svoj hot spot, masirajte klitors jednom rukom, a drugom se poigrajte sa svojim vibratorom stimulišući G-tačku. Sad spustite glavu preko ruba kreveta. Rezultat? Eksplozivan orgazam.

Svetica ili dama sumnjivog morala: Koliko ljubavnika si imala?

Prijatno iznenađenje

Lezite na krevet potrbuške, savijte leđa i guzu podignite prema gore. Nedominantnom rukom se poigravajte sa klitorisom – i to suprotno od načina na koji to činite inače. Dakle, ako ste tip devojke koja obično uživa u kružnim pokretima, pokušajte sa dijagonalnim potezima ili obrnuto. Izazivajući samu sebe, osećat ćete se kao da se sa vama poigrava potpuni stranac. Uzbudljivo, zar ne?

Divlje i erotično: Nova seks poza koja će vas raspametiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs