Istina nije uvek najbolji izbor

Laži koje su dozvoljene, čak i preporučljive u krevetu

Nekada je dobro u krevetu prećutati istinu, posebno ako će to goditi vašem partneru
Škola sexa
00:46h
Laži koje su dozvoljene, čak i preporučljive u krevetu
Foto: Thinkstock

Iako smo, kad je seks u pitanju, otvoreniji nego pređašnje generacije, više razgovaramo o potrebama, željama i očekivanjima, u nekim stvarima još uvek lažemo. Nekad su laži neophodne, čak i poželjne.

Među najčešćim lažima koje žene izgovaraju je svakako ona da nisu imale seks za jednu noć. Naravno, postoje žene koje se zaista nisu upustile u takvu avanturu, ali ako jeste, zašto ste dužne da se prisećate i delite nešto što je sada, kada ste u srećnoj vezu, potpuno nebitno?

Masturbacija nije tabu tema, ali neke žene će slagati i reći da ne poseduju vibrator i da ga nikada nisu koristile. Kako je ova seksi igračka namenjena samo za vaše zadovoljstvo, imate zeleno svetlo da prećutite šta to radite kada ste same.

Njegov penis možda nije najveći i najdeblji, ali zašto ga ipak ne bi pohvalile? Uostalom, ako zna kako da ga koristi, veličina ne mora da bude važna. On će se osećati odlično, a vi nećete ništa izgubiti. Kada već nemate nameru da kažete sa koliko partnera ste spavale, zašto bi morao da zna i ko je od njih imao najveću alatku?

Analni seks je tema o kojoj se sve više priča, mada je i dalje puno žena koje nikada ne bi priznale da ga upražnjavaju. Ako vas je sramota da priznate, recite da ga niste upražnjavale ili da ste samo probale. Vašem partneru je u suštini sasvim svejedno, a ako kažete da vam je prvi može da se oseti moćno i ponosno.

Lažirati orgazam je ponekad okej, naravno ne uvek. Neka vam to ne bude svakodnevica, jer onda može da strada vaša veza. Ipak, ako vam je lepo, a ne doživite vrhunac, nagradite partenorov trud i pokažite svoje glumačke spospobnosti.

Nekada možete da preterate. Recite mu da je to bio najbolji oralni seks ikada. Tako ćete ga naterati da se svaki sledeći put trudi da nadmaši samog sebe, dok vi uživate u čarima njegovog jezika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs