Budite otvoreni

5 kompromisa: Šta da radite kada je njemu do seksa, a vi ste preumorni!

Ako imaš dečka koji prigovara kad nisi raspoložena za seks, evo kako to možeš da rešiš - ispričaj mu svoj dan, traži da te prvo izmasira ili mu reci da samo želiš da se maziš
Škola sexa
14:06h Autor:
5 kompromisa: Šta da radite kada je njemu do seksa, a vi ste preumorni!
Foto: Shutterstok

Svima se događa - ponekad jednostavno nismo usklađeni s našim partnerom kada je seksualni apetit u pitanju, pa nije čudno da se muškarcu baš sad vodi ljubav, a žena je umorna. Naravno, česta je i obrnuta situacija, ali ako imaš dečka koji prigovara kad nisi raspoložena za seks, evo kako to možeš da rešiš.

1. Ispričaj mu svoj dan

Šta si radila, s kim, gde, koliko dugo… Muškarci ponekad nisu svesni koliko žena radi, a ako imaš taj problem, možeš da ga rešiš upravo nabrajanjem stvari koje si danas obavila. Malo pospremanja po stanu, peglanja, posao, i pre nego što se okreneš, tvoj dečko će da zaspi

2. Traži da te prvo izmasira

Ako si stvarno umorna, masaža će još više da te opusti i pomoći da brže utoneš u san. Kako to rešava problem dečka koji je hteo seks? Nikako, ali će ti masaža i te kako prijati.

Kojih 5 malih navika zbližavaju partnere saznajte OVDE.

3. Zadaj mu zadatke

Ako on želi seks, a ti si preumorna jer si celog dana radila po kući i obavljala stvari, podeli obaveze s njim. Predloži mu da preuzme deo tvojih obaveza i da ti olakša stvari, i obećaj da ćeš tada biti više raspoložena za seks.

4. Nateraj ga da sve radi sam

Niko ne treba da zagovara seks u kojem žena samo leži, a muškarac sve odrađuje sam, ali u ovom slučaju imaš potpuno pravo na to.

5. Reci da želiš samo da se maziš

Grozan izgovor, ali muškarac koji zna šta je dobro za njega zna i da ne sme da odbije ovakvu ponudu. Jednostavno mu kaži da si preumorna i da samo želiš da osetiš njegovu blizinu. To će da mu podigne ego dovoljno da na kratko zaboravi na seks.

Šta se krije iza "obožavam ga, ali najmanje želim seks sa njim" saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs