Isprobajte i vi

Prepustite se mnogobrojnim užicima: Kako postići višestruke orgazme

Sigurno je svaka od nas žena imala periode kada teško postigne orgazam, ali i one trenutke kada bi mogle da postignu bombastičan vrhunac u sekundi. Međutim, istina je da svaka žena može da postigne višestruke orgazme – sa ili bez muškarca
Škola sexa
16:56h Autor:
Prepustite se mnogobrojnim užicima: Kako postići višestruke orgazme
Foto: Shutterstock

Ako je vaša reakcija na višestruke orgazme "Nemoguće" ili "Nikako", ovaj tekst će vas uveriti da baš i nije tako. Sigurno je svaka od nas žena imala periode kada teško postigne orgazam, ali i one trenutke kada bi mogle da postignu bombastičan vrhunac u sekundi. Međutim, istina je da svaka žena može da postigne višestruke orgazme – sa ili bez muškarca. To je odlična stvar zbog čega je super biti žena.

Pronađite svoje srećno mesto

Seksolog Kerol Kvin objašnjava da mnoge žene imaju mnogobrojne fantazije i čekaju da ih muškarci ostvare i zadovolje. Kerol savetuje da ne čekate da se pojavi muškarac iz snova, pročita vaš um i da odmah zna šta vam odgovara u krevetu. Nabavite vibrator samo za sebe i uzmite stvar u svoje ruke. To znači da prvo upoznate same svoje telo. Igrajte se s više tehnika, načina i položaja i otkrijte šta vam najviše odgovara, gde i kako.

A o kojim perverzijama maštaju muškarci saznajte OVDE.

Na primer, nakon što se same zadovoljite i kad još uvek budete pod utiskom i intenzivnim vibracijama – krenite dalje. Budući da je vaš klitoris i celo područje već stimulisano, neće biti potrebno mnogo vremena da s još malo dodira na pravim mestima postignete još jedan orgazam. A možda i još jedan, zašto ne? Istražite prvo to pomoću vibratora, a tada krenite i u pravu akciju uživo s partnerom.

Radite Kegelove vežbe

Pritiskanjem mišića na guzi učvrstićete donji deo tela, a to će vam pružiti snažnije i jače orgazme. S Kegelovim vežbama jačate protok krvi i tako dolazi do više kontrakcija. Sve što morate da zapamtite i naučite je u kojem trenutku da opustite, a u kojem da napnete mišiće.

Žene mogu da dožive dve vrste orgazama, a više o tome pročitajte OVDE.

Promenite svoje razmišljanje

Ako ne verujete da možete da postignete višestruke orgazme, verovatno ih onda ni nećete postići. Ovo je vreme da postavite više standarde za vaš seksualni život. Orgazam je jedan od najlepših osećaja koje osoba može da iskusi, a svi zaslužuju da to osete – i to više puta zaredom!

Važno je samo da odredite prioritete svog ličnog zadovoljstva i način na koji razmišljate o seksu. Nemojte da se zapustite i razmišljate o seksu stalno na isti način. Istražujte, probajte, iskusite. Preuzmite kontrolu nad kretanjem kada ste na partneru, a počnite da se dodirujete same. Neka vidi – to muškarce i te kako pali, a naučiće gde vam tačno odgovara gledajući vas. Isprobajte zajedno vibrator, zaigrajte se.

Pokažite mu, usmerite ga, a nema ništa loše ni u tome da se ispred svog partnera i zadovoljite. A još da postignete barem dva orgazma zaredom. Zapamtite, ne možete uvek da radite istu stvar i da se nadate drugim rezultatima. Usavršite tehnike, upoznajte sebe i prepustite se orgazmičkom užitku.

Koji su neočekivani načini da doživite fantastično seksualno zadovoljstvo saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs