Male tajne velikih zavodnica

5 stvari o seksu koje muškarci uče od žena

Često je žena bolja učiteljica u krevetu od muškarca, a zahvaljujući urođenoj senzualnosti i nežnosti, vešto će i najneposlušnijeg učenika podučiti malim cakama seksa i predigre
Škola sexa
01:04h
5 stvari o seksu koje muškarci uče od žena
Foto: Shutterstock

Muškarci vole da se pohvale svojim ljubavnim veštinama i uvreženo je mišljenje da se u seks razumeju više nego žene. Ipak, često je žena bolja učiteljica u krevetu od muškarca, a zahvaljujući urođenoj senzualnosti i nežnosti, vešto će i najneposlušnijeg učenika podučiti malim tajnama seksa i predigre.

1. Predigra koja traje od jutraPre nego što osete vrućinu u preponama, većina žena mora da se "zagreje" u glavi. A, postoji li bolji način za to nego da tokom celog dana flertujete s partnerom razmenjujući seksi poruke i nagoveštavajući šta ćete sve raditi kada uveče budete zajedno. Biće to svojevrstan početak predigre zbog čega ćete jedva čekati da dođete kući i strgnete odeću jedno s drugoga.

2. Vibrator kao saveznik, a ne suparnik

Umesto da ga čuvate samo za sebe, koristite vibrator i za vreme seksa s partnerom. Odvojite malo vremena za školicu u kojoj vaš učenik neće sediti u školskoj klupi, nego između vaših nogu. Podučite ga kako najviše volite da koristi vašu seksualnu igračku, a zatim je prepustite njemu i proverite je li savladao gradivo.

3. Tri užitka odjednomKo kaže da muškarci ne mogu da rade više stvari odjednom? Najbolje mesto i vreme da vas uvere u netačnost ove tvrdnje jeste - krevet tokom oralnog seksa. Podignite noge tako da su vam stopala blizu glave što će njemu omogućiti da vam osim klitorisa, stimuliše i vaginu i anus, bilo jezikom ili prstima. Istovremeno stimulisanje triju erogenih zona vama će priuštiti intenzivne orgazme, a njemu veliko zadovoljstvo.

4. Otkrivanje intimnih maštarijaNajveća intimnost između partnera postiže se otvorenim razgovorom o skrivenim seksualnim maštarijama. Muškarci teško otkrivaju svoje tajne, a u ovome slučaju mogu da se i boje da ćete ih osuđivati. Zato, napravite prvi korak i poverite mu o čemu vi maštate. Oslobodite se predrasuda i možete očekivati najbolji seks u životu!

5. Senzualna masaža: on je odeven, a vi goliOsećaj koji pruža masaža uljem posle tuširanja biće još bolji ako taj zadatak prepustite partneru. Stanite goli u kupatilu i pustite ga da nauljanim rukama prođe svaki milimetar vašega tela. Uzbuđenje će biti još veće ako je on potpuno odeven. Kod žene će to izazvati stidljivost, a muškarac će se osećati poput dominantnog alfa mužjaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs