Radite na samopouzdanju

Kako da se vratite u ljubavnu igru

Ljubav nije u vašoj dnevnoj sobi, ona je napolju, među ljudima. Zbog jednog lošeg muškarca prosečna žena je u stanju da pomisli da ljubav nije za nju i da je nikako ne zaslužuje, a to je skroz pogrešno
Ljubav i zavođenje
04:04h Autor:
Kako da se vratite u ljubavnu igru
Foto: Shutterstock

Sasvim je normalno da svakodnevno vidite mnogo mladih, novih parova u romantičnoj šetnji gradom. Taj prizor će većini da izmami osmeh na lice, osim ženama koje su već toliko dugo same da im i parovi idu na živce.

Ako je vaš ljubavni život zaleđen, evo kako da ga odledite u nekoliko jednostavnih koraka.

Izađite napolje

Da, tamo gde šetaju svi ti parovi. Znamo da biste radije ostali kod kuće i gledali Dnevnik Bridžit Džouns po dvadeseti put, ali ljubav nije u vašoj dnevnoj sobi, ona je napolju, među ljudima. Prestanite da tražite izgovore zašto baš danas ne možete da napustite svoj kauč i izađite među ljude.

Odlučite da zaslužujete ljubav

Zbog jednog lošeg muškarca, prosečna žena je u stanju da pomisli da ljubav nije za nju i da je ni ne zaslužuje. To su, naravno, potpune gluposti. Svako zaslužuje ljubav, čak i vaš bivši partner koji vas je uverio da je vi nećete pronaći.

Počnite da primećujete muškarce

Neke žene će da odluče da muškarci jednostavno nisu za njih, i odustaće od gledanja. Pored njih može da prođe vojska zgodnih muškaraca, ali one će da pronađu razlog zašto im nijedan ne odgovara. Umesto da ignorišete muškarce, počnite da ih primećujete - to je dobar korak ka shvatanju da ima još riba u moru.

Smešite se

Pozitivan stav puno pomaže, a istraživanja pokazuju da će prosečni muškarac pre da primeti nasmejanu, nego namrgođenu ženu. Čak i ako vam se ne smeje, pokušajte da se uverite da to morate da uradite zbog sebe. Iznenadićete se koliko će muškarci početi da vas primećuju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs