komplimenti koji uvek pale

Muškarci padaju na ove reči: Ako mu izgovorite ovih 10 stvari, rastopićete ga za tren oka!

Svaki muškarac će se na ove reči rastopiti.

Ljubav i zavođenje
21:51h Autor:
Muškarci padaju na ove reči: Ako mu izgovorite ovih 10 stvari, rastopićete ga za tren oka!
Foto: Profimedia

Iako su čvrsti, jaki i muževni, i muškarci ponekad žele da čuju kompliment kako bi uvideli da je njihov rad i doprinos vidljiv i da se ceni.

Ovo je deset stvari koje kad mu kažete rastopićete i najtvrdokornijeg zavodnika.

Volim te

" Bez obzira koliko bio muževan, velik i jak, svaki muškarac se bar malo razneži kad čuje: "Volim te". Takođe, vole i zagrljaje, poljupce i povremeno maženje.

Cenim to što radiš

Muškarcima je potrebna potvrda da su glava porodice i da to dobro rade. Sa svim što je manje od toga - loše će se osećati, nedovoljno i nesigurno jer smatraju da nisu osigurali svojim voljenima ono što im treba.

Najbolji si

Nije u pitanju dizanje ega, već povremeno izricanje nečega što je očigledno. Kad je muškarac dobar u svojim ulogama, takve pohvale ga samo podstiču da se i dalje trudi.

10 jasnih pokazatelja: Ovo su znaci koliko će dugo trajati vaša veza ili brak!

foto: Profimedia

Poštujem te

S godinama, muškarcima je bitnije da ih poštuju zbog njihovih karakteristika i truda koje su uložili nego zbog ega i sopstvenog osećaja veličine. Pogotovo kad su u pitanju ljudi koje vole i koji su im bliski, piše "Power of Positivity".

Idi, radi šta god hoćeš.

Kad ovako nešto čuju od svojih partnera, muškarci se osećaju kao da ponovo imaju 13 godina i polete za onim nečim za šta često nemaju vremena. Nekima je to odlazak na piće s prijateljima, nekima igranje igrica na kompjuteru.

Želite svu ljubav i pažnju: Veza sa ovakvim muškarcima je najbolja!

foto: Profimedia

Slušam

Muškarci i žene jako različito komuniciraju. Na primer, kad imaju različita mišljenja, žena će pre od muškarca želeti da sednu i argumentovano popričaju. Sa druge strane, muškarci prilikom neslaganja često hoće da se osame i da razmisle o svemu.

Hvala

Isto kao i žene, i muškarci vole da dobiju potvrdu i priznanje za trud koji su uložili kako bi nešto postigli ili napravili. "hvala ti" je jasna i direktna fraza kojom se daje do znanja da je nečiji trud cenjen.

Izgledaš fanstastično

Nakon godina veze, muškarci vole da ih žene podsete na to da su i dalje poželjni. Tu i tamo koji kompliment će mu podići samopouzdanje, pogotovo ako se trudi oko svog izgleda pa ide u teretanu, aktivno se bavi sportom ili isprobava novi izgled (frizuru ili bradu). Kompliment će muškarcu doći kao nagrada za uloženi trud.

Verujem ti

Nema ništa važnije u vezi od poverenja. Vera u nekoga do te mere da ste spremni da mu date svoj život u ruke i vera da će sve biti u redu je cilj svake veze.

Prijateljstvo u partnerskom odnosu? Veza bez strasti? Stručnjaci otkrivaju bez čega jedino ljubavnici ne mogu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs