Ispovest

Ona ima taktiku: Volim svog muža ali spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak!

Njen brak je krenuo nizbrdo i ona je našla rešenje

Ljubav i zavođenje
11:42h Autor:
Ona ima taktiku: Volim svog muža ali spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak!
Foto: Profimedia

Lajla (30) je u braku 10 godina sa čovekom kog voli. Međutim, kao i u mnogim brakovima, i kod njih je došlo do prezasićenja, ali je ova mlada žena odlučila da pomoć potraži kod drugog muškarca. Kako kaže, on joj ispunjava seksualne potrebe i to joj pomaže da spasi brak sa čovekom kog voli.

"Deset godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo, imamo karijere i trudimo se da provodimo slobodno vreme zajedno", izjavila je Lajla za britanski "Daily Mail".

Uprkos svemu tome, ona je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njen suprug više nije zainteresovan za taj deo braka.

Lajla je pokušavala da "obnovi" intimu, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspela - iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.

"Dok sam bila srećno udata, bila sam usamljena, stvarno usamljena", rekla je i otkrila da se potom učlanila na stranicu za traženje seksualnih partnera.

Muškarci otkrili tajne: Ove stvari oni obožavaju u krevetu!

foto: Shutterstock

Upoznala je nekoliko lepih ljudi i bila je s njima u porvodu, ali je zapravo tražila srodnu dušu. I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Džamilija.

Oboje su u braku, u sličnim situacijama i puni su razumevanja jedno za drugo.

"Čujemo se par puta dnevno, viđamo se jednom nedeljeno, a povremeno odemo i na kafu tokom dana. Otkako sam upoznala Džamilija nestao je pritisak na moj brak i više nisam ogorčena na svog muža jer ne želi da bude intiman sa mnom. Sad jednostavno uživam u zajedničkim satima s mužem i decom, naš brak je kvalitetniji i mislim da nam nikad nije bilo bolje. Baš sam srećna", zaključila je Lajla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs