Neverovatno

Žena (45) šokirala naciju tvrdnjama: U braku sam sa gusarom iz 18. veka, lekar mi je rekao da sam trudna! (FOTO)

Amandi se smeje pola sveta

Ljubav i zavođenje
11:42h Autor:
Žena (45) šokirala naciju tvrdnjama: U braku sam sa gusarom iz 18. veka, lekar mi je rekao da sam trudna! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Breaking News Today

Žena koja tvrdi da se udala za duha šokirala je gledaoce emisije Loose Women svojim priznanjima.

Rekavši kako je u jednom trenutku posumnjala da je trudna prelila je čašu. Njena priča postala je hit na internetu, ali u negativnom kontekstu. Ljudi joj se smeju i zbijaju šale na njen i račun njenog "supruga" duha.

Naime, Amanda Tige (45) iz Severne Irske gostovala je u emisiji ITV-a, gde je ispričala kako je u braku s duhom po imenu Džek. Duh joj je, kako kaže, rekao da je bio haićanski gusar koji je umro u 18. veku, tamnoput je i ima dugu crnu kosu. Žena ga, doduše, nikad nije videla, ali mu veruje. Par zajedno izlazi na sastanke, a ona mu naručuje rum, koji ovaj ne može da popije "iz poštovanja".

Amanda, koja radi kao imitator legendarnog gusara Džeka Speroua, udala se za svog ljubavnika duha 2016. godine, ali zavete su morali da razmene u inostranstvu jer se u njihovoj domovini takav brak ne smatra legalnim.

Žena je u emisiji otkrila kako joj je jednom kasnila menstruacija, što je njen lekar objasnio mogućom trudnoćom.

Imao je bezbroj žena, ali pored nje se konačno skrasio: Fatalna ljubav Une i Čarlija Čaplina! (FOTO)

foto: Youtube Printscreen / Breaking News Today

"Pomislila sam: Ne, to je nemoguće. Zatražila sam analizu krvi. Razgovarala sam o tome s Džekom, a on mi je rekao kako je praktično nemoguće da duh ima biološko dete s ljudskim bićem, tako da sam sad mirnija", ispričala je Amanda.

Gledaoci su se odmah okrenuli Tviteru, pitajući se kako neko uopšte može da bude u braku s duhom.

"Ona se uplašila da je trudna s duhom. O, dragi Gospode, baci ciglu i budi precizan", jedan je od komentara.

Amandina ljubav s Džekom započela je 2014, kada je osetila njegovo prisustvo, a onda su počeli da razgovaraju i upoznavaju se. Dve godine kasnije, "par" se verio jer Amanda nije želela da ima "neobavezan seks" s duhom. Neobičan par navodno je isplovio čamcem iz Irske u međunarodne vode, tako da bi brak bio legalan. Amanda je pre toga rekla da je seks s duhom sličan spavanju s ljudima, a ona može da oseti "pritisak" kad je Džek dodirne, iako ne može da vidi njegovo lice ili telo.

Priča o slikaru i njegovoj muzi: Imali su moderan brak na početku 20. veka, ovekovečili svoju ljubav slikom! (FOTO)

"Možete da osetite težinu duha, njegov dodir, pritisak... Možete doslovno da osetite telesni čin onoga što vam duh radi, a to isto oseća i duh", tvrdi Amanda.

Prema Amandinim tvrdnjama, njihovo venčano prstenje napravljeno je od mesinga, što je Džekov omiljeni metal, i belog zlata, prema njenom izboru. Budući da Džek ne može da nosi svoj prsten, on je postavljen na sveću koja je služila na njihovoj svadbenoj svečanosti i sada predstavlja njega. Nakon venčanja, par je kupio prvu kuću zajedno, i premda Džek nije mogao finansijski da doprinese, pomogao je oko izbora kuće i imao je ulogu u dizajnu enterijera, prenosi Dejli mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs