Uspešniji i u poslu

Verni, čuvaju porodicu, pomažu u kućnim poslovima: Zašto su niži muškarci bolji od viših!

Naučnici veruju da su pripadnici jačeg pola koji nisu previše visoki mnogo bolji izbor za brak, iz nekoliko razloga

Ljubav i zavođenje
Autor:
Verni, čuvaju porodicu, pomažu u kućnim poslovima: Zašto su niži muškarci bolji od viših!
Foto: Shutterstock

Muškarci koji nisu visoki znaju da budu vrlo šarmantni i znaju više da se trude oko svojih dama. Takođe, prema nekim istraživanjima, verniji su ženama i skloniji porodičnom životu...

Evo još nekoliko činjenica zašto su niži muškarci bolji od visokih, prema istraživanju:

Živahni su u krevetu

Niži muškarci su živahni i energični, a takvi su i u krevetu, a žene to i te kako vole, piše magazin Journal of Sexual Medicine. Proučavali su seksualne živote heteroseksualnih muškaraca u stalnim vezama. Sa svakim centimetrom visine koji nisu imali, rasla je njihova živahnost u krevetu.

Uspešniji su u poslu

Nisu mogli kroz život da se ističu visinom, pa su mnogi to nadoknadili ulaganjem velikog truda u poslovni uspeh. Niži muškarci često pucaju od samopouzdanja i ženama ulivaju sigurnost.

Vrlo su šarmantni

Znaju da budu vrlo šarmantni i često imaju više smisla za humor od visokih muškaraca koji neretko smatraju da je njihova visina više nego dovoljna da žene "padnu u nesvest" od oduševljenja nakon što ih vide.

Horoskop otkriva: Vaša srodna duša i životni saputnik je u ovim znakovima!

foto: Shutterstock

Verniji su ženama

Prema istraživanju Univerziteta Njujork, niži muškarci su verniji svojim ženama, skloniji porodičnom životu i ne razvode se toliko često kao visoki. Oni i kasnije stupaju u brak.

Više pomažu u kući

Za razliku od visokih muškaraca, oni niži više vremena provode pomažući svojim ženama u kući. Prema nekim istraživanjima, nedeljno čiste, kuvaju i ostalo što treba u domu sat vremena više od visokih.

Žive duže

Istraživanje na 8.000 muškaraca pokazalo je da niži muškarci žive prosečno dve godine duže od onih viših. Stručnjaci su uvereni da su njihovi geni zaslužni za to.

Dugo ste sami: Ovi snovi vam najavljuju dolazak nove i prave ljubavi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs