5 kobnih grešaka

Dobri muškarci nisu izumrla vrsta: Problem je u vama!

Kriterijumi su sasvim normalna stvar i svaka osoba treba da ih ima. Međutim, mnoge žene preteruju u tome, pa postaju previše izbirljive
Ljubav i zavođenje
19:22h Autor:
Dobri muškarci nisu izumrla vrsta: Problem je u vama!
Foto: Shutterstock

U današnjem vremenu, nije neuobičajene da čujemo kako se žene žale da su dobri muškarci nestali. A da li ste se zapitali da negde vi grešite?

1. Imamo svoj tip muškarca, ne pristajemo ni na šta drugačije

Kriterijumi su sasvim normalna stvar i svaka osoba treba da ih ima. Međutim, mnoge žene preteruju u tome, pa postaju previše izbirljive zbog čega je važno da preispitate važne stavke. Postavite sebi pitanje šta vam je krucijalno, a šta možete da progledate kroz prste. Da li biste odbile muškarca koji vam o svemu odgovara, osim npr. po muzičkom ukusu?

2. Ulećemo iz veze u vezu

Sigurno već znate da vam nijedan psiholog i seksolog ne bi preporučio često menjanje partnera, odnosno srljanje iz veze u vezu. Čak i najsnažnijim ženama treba malo vremena da se stablizuju posle raskida i shvate šta stvarno žele. U trenutku nakon razilaženja, možete biti povređene i tužne, te postati pravi mamac za muškarce koji nisu dobar izbor.

Ni jedna osoba ne zaslužuje tvoje suze: A ona koja ih zaslužuje neće te nikada rasplakati!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Čekamo gospodina Savršenog

Iako treba da razmišljamo pozitivno i očekujemo da ćemo pronaći svoju srodnu dušu, imajte u vidu da gospodin Savršeni ne postoji. Sasvim je normalno da zbog ljubavi tolerišemo određene mane, a vremenom one postaju i simpatične.

4. Odbijamo da izlazimo sa društvom

Ljubavne veze često nastaju kada se najmanje nadamo, ali budite sigurne da dobar muškarac neće pokucati na vaša vrata. Večernji izlazak, planinarenje sa društvom, kafa sa kolegama… Veća je verovatnoća da ćete ga sresti družeći se, pa nemojte odbijati pozive.

Tražila je ljubav preko interneta: Evo na kakve je sve budale naišla!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Ne želimo da napravimo prvi korak

Iako i dalje mnoge žene veruju u romantiku, kao i dobro poznati potez muškarca koji uvek prvi prilazi ženi, danas su se vremena promenila. Odbacite predrasude o prilaženju muškarcima, jer ćete tako sebi dati priliku za nova poznanstva, koja se u suprotnom ne bi dogodila.

Ljubavni horoskop za avgust 2017: Prošlost privlači pažnju, rešavaju se problemi!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs