Uzbudljivi period je pred nama

Ljubavni horoskop za avgust 2017: Prošlost privlači pažnju, rešavaju se problemi!

Ljubavni vatromet će eksplodirati i ulepšati nebo ovog meseca, a evo šta vaš znak očekuje u ljubavi tokom avgusta 2017
Ljubav i zavođenje
19:02h Autor:
Ljubavni horoskop za avgust 2017: Prošlost privlači pažnju, rešavaju se problemi!
Foto: Shutterstock

OVANTokom avgusta za Ovnove je ljubav ime igre i glavno polje života na kojem će se odvijati velike stvari. Pre svega, zbog Jupitera (smeštenog u kući parova Ovna) i Venere (vladara te kuće i uopšteno simbola ljubavi) sada postoji posebna veza i uz recepciju te dve planete stvaraju se odlične okolnosti i događaji. Zatim, zbog Sunca i Marsa koji svu energiju ulažu u to, sva strast i žudnja pokreću kuću ljubavi Ovna. Kupidon i njegove strelice čekaju vas na svakom koraku ili vas zove zavodljiva Afrodita da uzmete sve što vam nudi iz svog pehara. Otpor je uzaludan.

BIKAvgust 2017. godine može doneti neka pitanja o vezama ili ta pitanja mogu doći u paketu s neobičnim događajima. Retrogradan Merkur nalazi se upravo u kući ljubavi Bika i stvara određenu nestabilnost, zbrku ili lakomislenost. S druge strane, možda ćete više razmišljati o seksualnosti, istraživati i eksperimentirati. Mars, vladar kuće parova Bika usmerava interes prema porodici, domu i vlasništvu. Mars je blizu pomračenja Sunca 21. avgusta 2017. godine i oko tog datuma stvari se mogu odvijati na neočekivan način.

BLIZANCIAvgust 2017. godine ne donosi vam puno novosti kada se radi o ljubavi i bračnom životu. Ako ste već u vezi, okolnosti će pripomoći učvršćenju odnosa, čak iako je bilo nekakvih problema. Iza osećaja naći ćete obostrane interese, bilo da se radi o društvenim ili finansijskim. Venera, planeta ljubavi i parova nalazi se u kući novca Blizanaca. Vladar vašeg znaka, Merkur, je retrogradan i u vašoj 4. solarnoj kući i najviše interesa pokazaće prema porodici i domu. Ako niste u vezi i tražite vezu koja će vam nuditi emotivnu i materijalnu sigurnost, mogli biste da je nađete.

Suptilno zavođenje, kako samo žene znaju: Oborite ga s nogu jednim potezom!

Mesečni horoskop za avgust: Raku će se jedna odluka obiti o glavu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

RAKTokom avgusta 2017. godine Venera, planeta ljubavi i senzualnosti nalazi se upravo u Raku. To je najbolja garancija za uspeh u ljubavi! Venera vam donosi slavu, stil, bićete pojava, čini vas privlačnim, ljupkim i neodoljivim (sve dok pesma traje). Venera obećava harmoničan odnos i dobro raspoloženje parovima i donosi sreću Rakovima koji nisu u vezi i traže vezu. Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u 4. kući Raka i donosi srećne trenutke i veći komfor porodici. Ipak postoje određeni problemi, obaveze koje se žele izbeći ili finansijske brige, ali ako je par snažan zajedno, vrlo lako može ovo prebroditi i naći zajedno rešenja.

LAVS Marsom i Suncem smeštenim u Lavu tokom avgusta 2017. godine imaćete puno energije koju ćete moći iskoristiti na svim poljima, naravno i na polju ljubavi. Ovakav planetarni sklop donosi puno hrabrosti i potrebu za osvajanjem, za dodirom. Sada ćete preduzeti prvi korak i bićete spremni da uradite najluđe stvari. Instinkti i strast vladaće vama. S druge strane, bez obzira na to koliko inicijative preuzeli i koliko ste daleko spremni da idete zbog ljubavnih razloga, nije sigurno da ćete doseći emotivnu ispunjenost. To je zato što je Venera, planeta ljubavi u 11. kući Lava u kojoj su prisutni osećaji napuštenosti, zavaravanja i udaljavanja, ali isto tako i tajnih ljubavi.

DEVICASimboli veza - vladar kuće parova Device i Venera, planeta ljubavi - oboje su u dosta dobrom položaju tokom avgusta 2017. godine. Malo napetosti postoji, ali su jaki i slobodni za lutanje. Sve će se odvijati u umu i tu nastaje problem. Vaš racionalan um sklon analiziranju pridaje pažnju detaljima i fokusira se na manje greške ili suprotnosti što jako često ubija romantiku. Prethodnih godina je Neptun, smešten u kući parova Device, pokušao da učini stvari privlačnijima i opuštenijima. Ali šta možete uraditi kada je Merkur retrogradan u Devici tokom avgusta i sklon preteranom analiziranju svega. Nadajmo se da pozitivan aspekt Venere neće dopustiti Merkuru da pretera sa stvarima.

Sudbina zapisana u datumu rođenja: Svaka dekada određuje kakav ćete život imati!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

VAGAMars, vladar kuće parova Vage je u Lavu i u dobrim odnosima s puno drugih planeta i u sretnoj kući. Ovakav sklop planeta govori o nadi i projektima za budućnost para, o povoljnim okolnostima, o zabavi i zajedničkim izlascima na društvena događanja. Za Vage koje nisu u vezi odlazak na društveni događaj može doneti i sreću u pronalasku potencijalnog partnera. Isto tako, novu ljubav mogli bi upoznati preko prijatelja ili poznanika. Mars je u konjunkciji sa Suncem, a Venera, planeta ljubavi je u karti Vage na zenitu, što govori o tome da imate visoka očekivanja od partnera vezano za postignuća i privlačiće vas oni uspešni i na visokom položaju ili boljeg statusa od vas.

ŠKORPIJALjubavni život toekom avgusta 2017. godine ulazi u prosek i veće i značajne promene nisu na vidiku. Sa Venerom, vladarem kuće parova Škorpije, smeštenom u 9. kući vaše solarne karte, putovanja, duhovni ili kulturološki ciljevi mogu uticati na donošenje odluka ili na ozračje u ovom periodu. Mogli biste da se upustite u vezu na daljinu koja se temelji na zajedničkim intelektualnim interesima i idejama. Kako bi se potencijal manifestovao postoji potreba da se, osim seksualne želje, doživljaji i strujanja koja se događaju ispod površine prenesu na osećaje i emocije ili čak na duhovni razvoj. Bez te struje, skloni ste asketizmu. Privlačiće vas mistične i tajne ljubavne priče.

STRELACAvgust 2017. godine povezuje veze s karijerom, statusom, određenim stupnjem slave ili pojavljivanja u javnosti. Merkur, vladar kuće parova Strelca, je retrogradan, u kući karijere. Osećaćete kao da zaslužujete bolje ili ćete analizirati treba li vaš izbor kada je u pitanju veza biti na osnovu samo emocija ili društvenog statusa. To će biti komplikovan proces koji uključuje promenu emocija, predomišljanje, ponovne procene, a raščistićete to tek u septembru. Veza u kojoj ste može postati javna ili uticati na vašu karijeru, ugled ili status. Prisustvo Venere, planete ljubavi, u 8. solarnoj kući Strelca ni malo ne olakšava stvari i može doneti finansijske posledice.

Porodica je za nju svetinja, idealna je za brak: Žena u ovom horoskopskom znaku nema premca!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

JARACZavodljiva Venera je u kući parova Jarca sve do 26. avgusta 2017. godine. Sklop planeta obećava sreću u vezi ili braku, harmoničan odnos pun ljubavi i mira. Ovo je povoljan period za poboljšanje odnosa, za obnovu veze ili ako niste u vezi, za pronalazak partnera. Venera vam može doneti čitav niz iskušenja i ponuda, čak i onima koji su u vezi. Kako god bilo, Venera donosi povoljne okolnosti za razvoj odnosa, za flertove koji će vaše samopouzdanje podići, kao i vaš šarm. Ipak budite oprezni: Venera nije u povoljnom aspektu i moguća su preterivanja i prestupi. Isto tako, ne bi trebalo mešati posao i ljubav.

VODOLIJAKakva igra moći u kući parova Vodolije! Tokom avgusta 2017. godine ovo polje je aktivno, možemo reći i borbeno polje, s velikom količinom energije koja je strastvena, goruća i divlja, uz prisustvo Sunca i borbenog Marsa. Želja za osvajanjem i nametanjem svoje volje je velika. To vam daje hrabrost da napravite prvi korak ili da pokažete svoju ljubav gestovima, ali možete preplašiti ili uznemiriti intenzivnim akcijama u nedostatku strpljenja ili diplomatije. U nekim slučajevima voljena osoba može pomisliti kako vam nije stalo do njenog mišljenja ili osećaja i da vam nedostaje saosećanje, razumevanje, nežnost i brižnost. Trebalo bi da malo usporite, posebno zato što se u kući parova Vodolije u avgustu 2017. godine događa i pomračenje Sunca.

RIBES retrogradnim Merkurom, vladarem kuće parova Riba, u kući parova Riba, avgust 2017. godine je važan mesec za vaš ljubavni život. Poguraće vas da pobliže pogledate svoj brak ili vezu u kojoj ste i da nađete način kako da vam bude bolje, kako da rešite stvari koje vas opterećuju duže vreme, da otkrijete koja i kakva očekivanja imate od voljene osobe i šta ona očekuje od vas i slično. Mogli biste da dobijete nove ponude, što će vam pomoći da uporedite stvari ili će vam nešto iz prošlosti privući pažnju: problem koji nije bio rešen kada je trebalo da bude, ponuda ili rasprava koja nikad nije dorečena i razrešena ili stara ljubav. Prisustvo Venere u kući ljubavi i erotike Riba daje dublje čulno značenje. Iako komplikovan, avgust 2017. godine donosi puno potencijalnih ljubavnih prilika i pun je osećanja, značajan i donosi lekcije.

(tarot-horoskop.com)

Svaka žena tokom avgusta treba da nabavi ovu biljku: Privlači ljubav i novac, štiti od zla!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs