Zadržite ga za sebe

U stilu gejše: Oborite svog muškarca s nogu!

Kada god vaš partner izrazi želju za seksom, nemojte da ga odbijete, a nakon doživljenog orgazma, udelite mu kompliment
Ljubav i zavođenje
20:44h
U stilu gejše: Oborite svog muškarca s nogu!
Foto: Shutterstock

Učinite da se vaš partner oseća kao pravi muškarac, i to uz pomoć nekoliko jednostavnih saveta. 1. Idući put kada doživite orgazam, obavezno mu udelite kompliment i recite kako je on zaslužan za to. On će se osećati kao da je na sedmom nebu.

2. Vaš partner voli da se oseća kao junak, a to ćete najlakše postići tako što ćete mu, kada on učini nešto dobro za vas, dati do znanja da je uradio nešto dobro.

3. Pronađite mesto u spavaćoj sobi koje ćete posvetiti samo njemu i njegovoj muškosti. Taj do možete da ukrasite njegovim golišavim fotografijama i na taj način mu stavite do znanja da vam je još uvek privlačan. Naravno, tu mogu da se nađu i pesme posvećene njemu, mirisne sveće i još neke sitnice koje vas vežu.

4. Kada god on izrazi želju za seksom, nikada ga nemojte odbiti. Iako vam se možda u tom trenutku ne bude vodila ljubav, pristanite, jer će se on u suprotnom naći uvređen. Ako se to često ponavlja, najverovatnije će to potražiti na drugom mestu, što vam nikako nije cilj.

5. Ponekad dopustimo da druge stvari u životu preuzmu kontrolu nad nama. To su obično deca, posao, porodica, roditelji, prijatelji i ostali. Međutim, vi ste te koje bi u svakom trenutku trebalo da stavite svog muža na prvo mesto i da vam on, bez obzira na sve, bude prioritet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Zavodjenje