Razlog se krije u vašem karakteru

Sama si? Možda si jedna od ovih žena!

Ako ste jedna od onih koje previše razmišljaju o svemu što je on rekao i tumačite to na milion načina, ili ste žena koja uhodi muškarca sa kojim je provela jednu noć, spadate u red onih koje pripadnici jačeg pola izbegavaju u širokom luku
Ljubav i zavođenje
01:42h Autor:
Sama si? Možda si jedna od ovih žena!
Foto: Shutterstock

Jeste li se ikada zapitale zašto ste same i hoće li to tako i ostati? Verovatno mislite da su za sve krivi vaš struk, garderoba, bokovi, grudi... ali razlog što ste same mogao bi da se krije u vašem karakteru.

Možda zvuči okrutno, ali je istinito. Ovo je osam tipova žena koje muškarci izbegavaju u širokom luku.

Mrziteljka muškaracaTo je žena koju ljuti sve što ima veze sa muškim rodom. On je za nju zapušteni "majmun" kojem se ne može verovati. Ukoliko spadate u taj tip žena, zastanite malo i razmislite. Neko vam je jednom slomio srce, ali on ne predstavlja sve muškarce na ovom svetu.

Bunny BoilerNaziv za opsesivnu i opasnu osobu. Izraz se obično koristi za ženu, potiče još iz 1987. godine i filma Fatalna privlačnost, a u centru radnje je žena koja uhodi muškarca sa kojim je provela jednu noć. Sa ovakvim ženama je sve drama, ali to saznate malo kasnije. U početku je sve idealno, ona deluje poput osobe koju ste čekali ceo život, ali ne skrivene stvari onda počinju da isplivavaju na površinu.

PrincezaOna uopšte nije tako draga kako izgleda na prvi pogled. U stvari, u muškim očima ona je samo ulaznica za neki drugi svet. Njena negovana spoljašnost će se vrlo brzo pretvoriti u noćnu moru. Sve što ćete dobiti sa njom je drama. Ona će dobiti sve što poželi, ali nije nužno da će vam uzvratiti vaše lepe gestove. Ako spadaš u ovakav tip žena, verovatno bi samo trebalo da pronađeš pravog muškarca. Ima verovatno i onih koji bi bili srećni da budu tvoj princ (čitaj rob). Ono što će on dobiti je zgodna devojka, što i jeste njegova žudnja. Ali, nemoj da se iznenadiš ako te nakon nekog vremena ostavi zbog druge lutkice.

Ona koju poljubiš i za to sazna ceo svetMožda se vama čini da to nije tako, ali muškarci mrze kada pričate o njima svojim prijateljicama. Noćna mora muškaraca je to što vi pričate sa svojim prijateljicama, pa možda čak i sa drugim ljudima o vašoj vezi i seksualnom životu. Neke stvari bi, ipak, trebalo da ostanu iza zatvorenih vrata.

Ona koja želi da bude trofejOva žena je pomalo kao i tip princeze. Ona želi muškarca koji će plaćati njene večere i, naravno, sve ostalo. Ona uvek zahteva ceo svet i muškarac, zapravo, ima posla sa sponzorušom. Ako ste jedna od takvih, razmislite malo o tome da nađete neki posao. Pokušajte da stojite na svojim nogama.

Tip deviceOna je preterano emotivna. Muškarci bi stalno trebalo da joj dokazuju ljubav i pomire se sa tim da će konstantno morati da joj šalju SMS-ove, telefoniraju... "Volim te" su reči koje moraju stalno da izgovaraju. Ako ste jedna od ovakvih, razmislite o tome da svom muškarcu date malo prostora za disanje.

Ona koja previše razmišlja o svemuŠta je on, zapravo, mislio kada mi je danas rekao da izgledam lepo? Šta je on, zapravo, mislio kada je rekao da se moja prijateljica čini kao draga devojka? Ako ste jedna od onih koje previše razmišljaju o svemu što je on rekao i tumačite to na milion načina, onda verovatno propuštate da uživate u vezi. Propuštate, zapravo, bitne stvari. Opustite se, rekao je to što je rekao, ne razmišljajte previše o svemu.

Mrziteljka prijatelja svoga momkaMorate imati na umu da muškarci, takođe, vole svoje prijatelje i vole da provode vreme sa njima. Žena kojoj to smeta verovatno će naići na odbijanje većine muškaraca. Koji je, zapravo, vaš problem sa njegovim prijateljima? Razmislite malo i videćete da problema nema.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

KarakterVeza