Za lepotu koja privlači

Muškarci poručili ženama: Nokte i mitisere ne primećujemo, ali ovo nam je bitno!

Muškarcima nije toliko bitna frizura koliko to da je kosa mirišljava i čista, a što se tiče intimnog dela, najbitnije im je da je uredan
Ljubav i zavođenje
20:50h Autor:
Foto: Thinkstock

Bez obzira na to što mislite da bi vas vaš muškarac trebalo da vas voli takve kakve jeste, sigurno vam je stalo i do toga šta on misli o vašem izgledu i šta preferira. Sasvim je prirodno da žene žele da muškarcima izgledaju privlačno, pa je totalbeauty.com napravio malo istraživanje o tome šta muškarci zaista primećuju na ženama kada je nega u pitanju i evo do kakvih se saznanja došlo.

Savet 1: Ne morate da preterano brinete zbog vaših noktiju

Žena bi trebalo da sređuje svoje nokte ako će se zbog toga ona osećati bolje i seksepilnije, ali, osim ako nokti nisu pogrickani, prljavi, ako nema gljivica na njima i ako lak nije drečavo zeleni - muškarci neće preterano obraćati pažnju na nokte.

Savet 2: Kosa treba da bude mirišljava

Nije toliko važna frizura koliko to da je kosa mirisna i čista.

Savet 3: Ne preterujte sa šminkom

Imati masku na licu od šminke muškarcima nije privlačno i zato budite umerene kada nanosite šminku. Malo sjaja na usnama i maskara sasvim je dovoljno, smatraju oni. Posebno pripazite na količinu pudera.

10 stvari koje pravu damu izdvajaju iz mase nekulturnih žena: Normalnom čoveku je ovo ispod časti!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Savet 4:

Lakše malo sa parfemom

Muškarci obožavaju kada žena lepo miriše, ali to ne znači da treba da isprazni pola bočice parfema u jednom mahu. Parfem ne bi trebalo da se oseti dok se muškarac ne približi ženi i njenom vratu.

Savet 5: Koža treba da bude mekana

Negovana koža na ženskom telu je nešto što muškarci jednostavno vole, ali neće preterano da skeniraju svaki deo ženskog tela da bi se uverili da li je urađen piling i da li je krema nanesena na svaki milimetar kože.

Savet 6: Veštačke trepavice su samo za posebne prilike

Lepo je videti naglašene oči, ali ne treba preterivati sa predugim i smešnim trepavicama. Veštačke trepavice preporučuju samo za posebne prilike.

Savet 7: Sjaj za usne je najsigurnije

Ako je u pitanju večernji izlazak, naravno da ruž dolazi u obzir, ali u dnevnim varijantama je sasvim nepotreban. Radije se držite sjaja za usne.

Pred svaki izlazak ona stavlja viljušku na lice: Ima savršeno opravdanje za to! (VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Savet 8:

Ne opterećujte se zbog mitesera na licu

Iako su žene uverene da muškarac primećuje svaki miteser na njihovom licu, oni tvrde da to nije tako i da žene ne bi trebalo da se toliko brinu zbog takvih stvari.

Savet 9: Brijte noge i pazuhe

Nije potrebno da ogulite svaki deo tela, važno je da su noge i pazusi bez dlaka, a što se tiče intimnih delova - važno je da su održavani.

Savet 10: Uredne obrve su poželjne

Muškarci neće primetiti da li ste detaljno počupale obrve ili ne, primetiće samo ako su neuredne ili zastrašujućeg oblika.

Potpuno obnovite kosu i obrve za samo tri meseca: Svaka žena mora da se neguje sa ovim uljem!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...