Zapanjujući rezultati

Dilema: Jutarnja kafa ili seks?

Svojim ukusom i mirisom, kafa je opčinila ljude, a da prema ovom toplom napitku mnogi gaje izuzetno veliku ljubav, pokazalo je i istraživanje po kom bi većina ljudi radije dan započela kafom nego seksom
Ljubav i zavođenje
18:04h Autor:
Dilema: Jutarnja kafa ili seks?
Foto: Thinkstock

Studija, koju je sproveo lanac hotela Le Méridien, otkrila je da čak 53 odsto gostiju u njihovim hotelima ujutro preferiraju kafu pre nego seks.

Istraživanje je pokazalo da je svetska zavisnost od kafe toliko velika da bi čak 78 odsto ispitanika radije apstiniralo od alkohola, društvenih mreža, pa čak i seksa, punih godinu dana nego što bi propustili jutarnje šoljice kafe, piše foxnews.com.

U sklopu istraživanja od strane francuskog lanca hotela intervjuisani su česti putnici u šest zemalja, uključujući SAD i Kinu.

Četvrtina ispitanika je izjavila da se bez jutarnje šoljice kafe osećaju manje kreativni, dok je njih 22 odsto reklo da u tom slučaju ne mogu da ustanu iz kreveta, a 16 odsto kaže kako bez šoljice kafe nemaju snage da uopšte razgovaraju sa drugim ljudima.

A, ukoliko se, ipak, odlučite za seks na brzaka, ali ne želite da vam se u međuvremenu kafa ohladi, OVDE pročitajte kako da vas ovaj napitak sačeka topao dok se vi zabavite sa partnerom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kafaseks