Probajte već večeras

Tantrički seks: 3 vežbe koje će vas dovesti do najjačeg orgazma!

Počnite da upražnjavate ove tri vežbe i doživeće najlepše seksualno iskustvo u životu
Ljubav
07:34h Autor:
Tantrički seks: 3 vežbe koje će vas dovesti do najjačeg orgazma!
Foto: Shutterstock

Drevni indijski tekstovi kažu da je svrha tantre duhovno prosvetljenje. Rečnik definiše tantru kao do hinduističkih ili budističkih delova koji se bave i seksualnom praksom.

Postoji bezbroj tantričkih rituala i obreda, ali osim ekstaze u spavaćoj sobi, poenta je da budete kreativni i svesniji da ste duhovno biće. Osnove umetnosti tantre kažu da muškarci vežbama mogu da ojačaju i održe zdravlje prostate, povećaju polnu moć i nauče da kontrolišu ejakulaciju.

Najbolji način da ovu ideju predstavite partneru je kao oblik neke nove zabave u krevetu. Čini vam se da je među vama nestalo strasti i želite uzavrelu atmosferu u krevetu? Retko koji partner će biti protiv ovih osnovnih metoda.

Magazin Essence predlaže nekoliko tantričkih vežbi za početnike prema knjigama Urban Tantra i Ecstasy is Necessary autorke Barbare Karelas.

Intenzivni poglediKažu da su oči ogledalo duše, a ova vežba zahteva sedam minuta neprekidnog kontakta očima između partnera. Ovu vežbu bi trebalo da praktikujete svaki dan. U tih sedam minuta ne skrećite pogled jedno s drugog, nemojte nikako da komunicirate i pokušajte da uskladite ritam disanja.

Lažu, mažu i glume finoću, sve sa jednim ciljem: 3 tipa muškarca koji od tebe žele samo seks!

"Iako ova vežba zvuči jednostavno, vrlo je intimna", kaže Karelas i dodaje da možete da je izvodite odeveni ili nagi, u zavisnosti od trenutka u kojem se nađete. Predlaže da vežbu odradite ujutro, jer ćete tada misliti jedno na drugo tokom dana.

IntimnostDruga vežba usredsređena je na disanje tokom seksa koje bi trebalo da postane potpuno sinhronizovano. Mnogi parovi jedva da imaju vremena za intimnost uz sve druge životne obaveze, posebno ako imaju decu, ali treba rasporediti prioritete. U dugim vezama i brakovima seks je često rutina, pa Karelas predlaže da se partneri drugačije organizuju kako bi pronašli vremena za intimnost.

Vreme koje obično posvetite seksualnom životu sada udvostručite. Umesto da žurite i ciljate vrhunac, odvojte više vremena, istražujte jedno drugo, jer je to način da pronađete nove tačke koje vas uzbuđuju i pružaju zadovoljstvo. Raspitajte se, na primer, o tantričkoj jogi, odnosno drevnoj praksi koja koristi seksualnu energiju kako bi postigla viša stanja svesti. Ovaj način čini seksualni život puno uzbudljivijim, a partneri postaju duboko povezani.

Strasna noć koju muškarci dugo pamte: 7 kućnih seks igračaka koje će ga izludeti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs