Budite kreativni

Strasna noć koju muškarci dugo pamte: 7 kućnih seks igračaka koje će ga izludeti!

Ovih 7 stvari svi imamo kod kuće, samo možda nikad niste pomislili da mogu da se upotrebe i u ovakvu svrhu
Ljubav
00:04h Autor:
Strasna noć koju muškarci dugo pamte: 7 kućnih seks igračaka koje će ga izludeti!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kad vam seksualni život zapadne u monotoniju, treba vam samo malo mašte da biste ga oživeli i ponovo razbuktali strasti.

Poslužite se i sa ovih 7 stvari, koje sigurno imate u kući, a mogu da vam posluže kao seks igračke!

1. Kockica leda i vruć čajOn neka legne na leđa, a vi se pobrinite za njegov užitak. Spuštajte kockicu leda niz njegova leđa, a zatim se istom linijom krećite vrućim jezikom. Isti trik iskoristite i prilikom oralnog seksa i dovešćete ga do ludila.

2. KašikaObičnu kašiku ostavite u zamrzivaču neko vreme, a zatim je iskoristite kako biste dražili partnera. Prelazite preko njegovog tela - usana, vrata, bradavica, genitalija... Još bolji učinak ćete postići ako mu zavežete oči. Tako neće znati gde da očekuje sledući dodir i trnce, što će ga potpuno uzbuditi.

3. Biserna ogrlicaIli zapravo bilo koja ogrlica od perlica. Kotrljajte je nežno po njegovom stomaku, butinama i preponama, ili je omotajte oko njegovog penisa i lagano povlačite gore dole.

Nikad vam ne bi palo na pamet: 5 stvari koji vam uništavaju seks!

4. PajalicaOperite pajalicu i iskoristite je za golicanje njegovog tela. Ako želite dodatno da se poigrate, obucite se u stilu francuske sobarice i priuštite mu striptiz koji će još dugo pamtiti.

5. PepermintAko pojedete ekstra jaku pepermint bombonu neposredno pre oralnog seksa, priuštićete mu ekstra iskričavi osećaj i trnce.

6. JastukAko ubacite jastuk ispod guze pre seksa, omogućićete mu da dublje penetrira u vas.

7. Svilena kravataMožete je iskoristiti na bezbroj načina - kao dodatak u striptizu kojim ćete ga "držati" i naterati da vas ljubi po telu, kao masku za oči kako ne bi imao pojma šta ga čeka ili mu možete zavezati ruke kako ne bi mogao da mrdne sve dok se ne "smilujete" i odlučite da mu dopustite da i sam aktivno učestvuje.

Za savršeno telo vam treba samo dobar seks: Fitnes stručnjaci otkrivaju top 5 poza!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs