Neka mu pogled zastane na vama

Top 8 saveta za flert

Pametno dozirajte sve te poglede i slučajne dodire koji će mu jasno dati do znanja šta želite, ali da, ipak, ne ispadnete prenapadne
Ljubav i zavođenje
19:08h Autor:
Top 8 saveta za flert
Foto: Thinkstock

Mnogima je flert melem za dušu, a pogotovo ako urodi plodom i, od u tom trenutku vama nepoznatog muškarca, učini vašeg gospodina savršenog. Sledite naredne savete.

1. Prosečan muškarac kada vas upozna, manje od jedne sekunde gleda u vaše oči, ali zato sedam sekundi posveti vašim usnama. Kako biste bile sigurne da će on svoj pogled zadržati još duže na vašim usnama, odaberite ruževe crvenih nijansi.

2. Jedno istraživanje je pokazalo da najviše uspeha imaju osobe koje pošalju 35 signala za flert tokom jednog sata. Nemojte da se zamarate brojanjem, ali pametno dozirajte sve te poglede i "slučajne" dodire koji će mu jasno dati do znanja šta želite, ali da, ipak, ne ispadnete prenapadni.

3. U većini slučajeva, muškarac će prići devojci nakon što im se pogledi sretnu tri puta. Stoga, kad vam se neko svidi, budite sigurne da ste dostigle ovu brojku. Kontakt očima koji traje duže od tri sekunde, znak je da ste spremni za nešto više od običnog posmatranja.

4. Previše kontakta očima jedna je od najvećih grešaka. Kad se uverite da ste zaokupili njegovu pažnju, smirite malo lutanje svog pogleda.

5. Žene su najprivlačnije muškarcima kad malo nagnu glavu napred i posmatraju svog sugovornika odozdo. Tada izgledaju ženstvenije i više seksi.

6. Verovatno neće uspeti da vidi vaše donje rublje već prve večeri, što ne bi ni bilo pametno, ali kratki bljesak naramenice vašeg grudnjaka može da ga još više privuče.

7. Grešite ako mislite da je duboki dekolte najvažniji. Atraktivnije su žene sa dugim rukama, pa zato obucite haljinu bez rukava kako bi dodatno izdužile vaše ruke.

8. Najprivlačniji je osmeh koji stvara sitne bore oko očiju, jer je spontan i prirodan, stoga budite vesele i dobro raspoložene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs