Gorsko se pokajao

Prevario je i tražio da mu vrati pare za koncert: O njenoj osveti bruji ceo internet!

S obzirom da se prema njoj ponašao "neoprostivo", Harijet je smislila način kako da mu se osveti
Ljubav i zavođenje
22:26h Autor:
Prevario je i tražio da mu vrati pare za koncert: O njenoj osveti bruji ceo internet!
Foto: Thinkstock

Žene su u poslednje vreme sve kreativnije kada je reč o osvetama bivšim momcima nakon što saznaju da su ih varali, ali i nakon toga imali "obraza" da od svojih bivših devojaka traže da im vrate nešto što su im poklonili ili ostavili.

Slična situacija dogodila se i s Harijet iz Češira, koju je varao njen dečko Den. Kada je to saznala, postao je bivši, ali on je tražio da mu ona vrati novac za karte za koncert koje je on kupio. S obzirom da se prema njoj ponašao "neoprostivo", Harijet je smislila način kako da mu se osveti, piše The Sun.

Romansa sa strancem koji ju je opljačkao: Dala sam mu hiljade evra, onda sam saznala istinu! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Na poruke koje joj je slao da mu je "hitno i da mu je potreban novac" koji je potrošio za karte za koncert Džastina Bibera, Harijet mu je odgovorila da će mu novac vratiti. Napravila je trajni nalog na svom računu kako bi mu se svaki dan isplaćivao jedan peni.

Poslala je bivšem dečku i skrinšot bankovnog računa na kojem je vidljivo da će mu se isplaćivati svaki dan po jedan peni na njegov račun, a po tome bi njen "prevarantski bivši dečko", dobio svoj iznos od 60-ak funti za 17 godina. Harijet je sve objavila na Tviteru i u trenu je postala globalni hit, a zbog toga je uskoro svoj profil zaključala kako ne bi bio javan.

Nadala se prosidbi: Priredio joj je najgoru stvar u životu! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs