Anonimni pozivi

Bivši je trebalo da se oženi drugom: Ovako je htela da ga spreči, sad je čeka zatvor!

Devojka je sada optužena za širenje lažne uzbune i izazivanje panike, za šta joj po češkim zakonima preti do pet godina zatvora
Ljubav i zavođenje
08:14h Autor:
Bivši je trebalo da se oženi drugom: Ovako je htela da ga spreči, sad je čeka zatvor!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Čak pet godina zatvora preti jednoj ljubomornoj Čehinji koja ni nakon četiri godine nije uspela da preboli rastanak od dragog, toliko da je čak u junu u očajničkom pokušaju da spreči njegovo venčanje anonimno dojavila da je u opštini Hostine na severu Češke podmetnuta bomba!

"Saslušanje 25-godišnje žene pokazalo je da je htela da spreči iz besa venčanje jer je mladoženja bio njen bivši dečko od koga se rastala pre četiri godine", rekla je za današnje Pravo portparolka lokalne policije Šarka Plžova.

Devojka je sada optužena za širenje lažne uzbune i izazivanje panike za šta joj po češkim zakonima preti do pet godina zatvora.

Ljubomorna devojka zvala je 25. juna dva puta sa mobilnog telefona opštinu da kaže da je kod matičara u sali za venčanja podmetnuta bomba koja će eksplodirati.

Venčanje njenog bivšeg dečka odmah je prekinuto, policija i vatrogasci su hitno evakuisali iz zgrade 60 ljudi, ali pirotehničari sa specijalno obučenim psima nikakav eksploziv nisu našli.

Očajnički potez te Čehinje bio je uzalud, jer se njen dečko ipak venčao već sledećeg dana na drugom mestu.

Šta muškarce privlači na tebi: Ovo je tvoj najjači adut!

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs