Iskrena ispovest

Imala seks 365 dana zaredom: Majka troje dece otkriva šta joj se desilo! (FOTO)

Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje imamo seks baš svake noći, otkriva Britani
Ljubav
15:48h Autor:
Imala seks 365 dana zaredom: Majka troje dece otkriva šta joj se desilo! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Brittanyherself

Britani Džibons, majka troje dece iz Velike Britanije, iskreno je ispričala zašto je odlučila da ima seks svakog dana, tokom godinu dana.

Ona otkriva da je to učinila samo i isključivo zbog sebe, jer se jednog dana, kada se pogledala u ogledalo, nešto u njoj prelomilo. Evo šta se promenilo u njenom životu i kako se danas Britani oseća:

"Ubrzo nakon trećeg porođaja, izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: Šta moja mama radi u kupatilu?" Od tog trenutka nisam želela da budem gola. Gasila sam svetla tokom seksa sa mužem, odećom sam prekrivala stomak i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla. Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo je da me zabrinjava.

Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da imamo seks svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora sa prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći. U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno, jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam Prekrivač će se u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena.

Šta muškarce privlači na tebi: Ovo je tvoj najjači adut!

Ipak, želela sam samo da se izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju. Prolazili su meseci i ja sam tome počela da se radujem. Imali smo seks i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudila su se neka osećanja. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao.

Veza nam je postajala čvršća i bolja. Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svom telu i napokon sam prestala da sakrivam svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije. Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola.

Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje imamo seks baš svake noći. Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bismo bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj - nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome da li ja želim samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bih to shvatila", ispričala je Britani za portal Goodhousekeeping.com.

Bolesnik mog života: Prava suština srećnog braka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs