Život je čudo

Bila sam sigurna da ću život provesti s nekim finim doktorom: Moj tip je sve obratno! (FOTO)

Status poznate hrvatske pevačice i voditeljke Ide Prester oduševio je njene pratioce na Fejsbuku
Ljubav i zavođenje
12:34h Autor:
Bila sam sigurna da ću život provesti s nekim finim doktorom: Moj tip je sve obratno! (FOTO)
Foto: Facebook / Frau.casio

Hrvatska pevačica i voditeljka Ida Prester čestitala je na originalan način svom suprugu treću godišnjicu braka i time pobrala skoro 3.500 lajkova na svom Fejsbuk profilu. Evo šta je slavna "Lollobrigida" napisala:

"Život je čudo. Bila sam sigurna da ću život provesti s nekim finim doktorom nečega, smirenim pesnikom - eruditom, možda ambasadorom, profesorom, naučniku. Da mi priča svoje teorije, prepričava istoriju, objašnjava geopolitiku. Pa da se u zimskim večerima natežemo oko budućnosti kapitalizma i izbegličke krize, a posle da mi šapuće na uvo nešto nežno i romantično.

Kako otkačiti dosadnog udvarača jednom rečenicom: Pevačica otkriva sjajnu caku! (FOTO)

Ali ne ide. Moj tip je sve obratno. Ulični mangup, crni pojas u savladavanju pravila džungle. Moj tip je prošao zajebane životne epizode, istoriju daleko od biblioteka i korporacijskih sastanaka. Smeje se glasno, priča s dečijim sjajem u očima. On ne nosi odela, on nosi zlatan zub i drečave patike. Živi na 500 obrtaja u minutu, nema vremena za filozofiranje. Vraća me u realnost kad zabrijem. Kaže šta misli, svima uvek sve u facu, taktičnost nula. U svakom trenutku spreman za akciju, za sto projekata odjednom. U poslu je strog i precizni Švaba, po imidžu adolescent iz Bronksa. Ne voli hipsterske filmove i drame (ne možemo se naći nikako), iz ljubavi me zove "prasice". Veseli se putovanjima, životu, živi samo za danas, politika ga ne zanima, samo biznis, samo konkretno. Ciničan je, često lažno nadrkan, a dobar k'o hleb. Gangster mekog srca.

Juče mi kaze: "Vidim ja te tvoje mudrolije na fejsbuku, sve ti lajkujem. Mada pola ne pročitam, ko bi čitao sve te gluposti"...

Srećna nam treća godišnjica, starkeljo!"

Tražim vrtić u kojem tete ne puštaju narodnjake: Status mame izazvao lavinu komentara!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs