Zavodnice znaju

6 trikova da ga osvojite na prvu loptu: Izgubiće glavu za vama!

Uzak struk i široki bokovi su i dalje momcima najseksepilniji i asociraju na zdravu ženu
Ljubav i zavođenje
21:56h Autor:
6 trikova da ga osvojite na prvu loptu: Izgubiće glavu za vama!
Foto: Profimedia

Ako ste od onoh koji ne vole da potroše mnogo vremena na spremanje za izlazak, imamo dobre vesti za vas, piše Cosmopolitan.rs.

Bolje od dugih sati provedenih u solarijumu, depiliranja, lakiranja noktiju, naučnici su otkrili da postoji 6 jednostavnih osobina koje muškarci smatraju najprivlačnijim kod žena.

I što je najbolje od svega, ne treba vam puno vremena da savladate neke od njih!

Otkrivamo vam 6 glavnih karakteristika, a one uključuju:

1. Visok glasIstraživanja su ustanovila da se visok glas dovodi u vezu sa mladošću, razdraganošću, optimizmom i uz sve to ukoliko imate malo, ženstveno telo, muškarci smatraju da je to posebno privlačno.

2. Crveni detaljViše nego samo mit. Ispostavilo se da nošenje bilo čega od crvene haljine do pruge crvenog karmina, privlači pažnju muškarca, isto ovo važi i u životinjskom svetu. Zato obavezno na prvi sastanak obucite nešto u crvenoj boji i kladimo se da neće moći oči i ruke da odvoji od vas!

Leto je stiglo, a vi nemate dečka: Evo zašto treba da uživate u tom statusu!

3. Značajna razlika obima u potezu između struka i kukovaUzak struk i široki bokovi su i dalje momcima najseksepilniji i asociraju na zdravu ženu, zato proporcije 90 - 60 nikada neće izaći iz mode!

4. Manje šminkeIspostavilo se da muškarce apsolutno ne zanima kako ste naneli ajlajner, niti da li ste lepo razmazale rumenilo. Zapravo, najviše preferiraju devojke prirodnog izgleda sa što manje šminke.

5. Negovana kosaŠto negovanija, sjajnija i duža, to bolja! Ukoliko nemate sjajne duge vlasi, nema potrebe za očajavanjem, uvek se potrudite da budete uredno i lepo isfenirane.

6. OsmehOk, moramo priznati da je ovo već odavno svima poznato, ali ipak mora biti iznova ponovljeno. Muškarci ne vole nadurene, depresivne, ozbiljne face. Pokažite da ste srećne, koristite pastu za izbeljivanje zuba, oborićete ga s nogu svojom blistavo belim osmehom.

Kada je ovo rekao, znala sam da nemam kud: Razvela sam se brzinom munje!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs