Ispovesti

Kada je ovo rekao, znala sam da nemam kud: Razvela sam se brzinom munje!

Gnev i nerazumevanje se možda nakupljaju godinama, ali ovo je situacija preko koje se ne prelazi
Ljubav i zavođenje
15:06h Autor:
Kada je ovo rekao, znala sam da nemam kud: Razvela sam se brzinom munje!
Foto: Thinkstock

Postoji trenutak u svakoj vezi kada shvatite da s tim čovekom ili ženom želite da provedete život, a postoji i trenutak kada shvatite da ni pod kojim uvslovima nema nazad. Svoje priče o trenutku kada su shvatili da je njihovom braku definitivno kraj parovi su podelili na Redditu.

Ovo su njihove ispovesti:

"Moj muž me je varao, saznala sam i umesto da sam ga odmah otkačila, rekla sam mu: Ajde da probamo da rešimo ovo, ali moraš da ostavi[ tu devojku. Njegov odgovor je bio: Ali šta ako ti i ja ne uspemo? To je bila kap koja je prelila čašu".

"Verovatno je to bio trenutak kada sam došao kući i otkrio da nema ni nameštaja ni hrane ni žene. Drugi nagoveštaj je bio prazan račun u banci. Odnela je čak i kockice leda iz zamrzivača. Kakva osoba to radi?"

"Došao sam kući i našao muža njne sestre golog u našem krevetu. Moja žena se tuširala. Nikad nisam upoznao njenu sestru jer je zatvorena u bolnici za duševne bolesnike".

"Došla sam kući ranije zbog migrene. Našla sam ga u krevetu s mojom najboljom prijateljicom. Čudno, ali njeno ponašanje me više povredilo nego njegovo. Završila sam s oboje taj isti dan".

Kobna prva bračna noć: Mladoženji prekipelo, ostavio suprugu čim su ušli u sobu!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Bilo je to iskustvo poput onog Eme Tompson u filmu "Love Actually". Zavirila sam u kesicu s nakitom za koju sam mislila da je moj božićni poklon. Ali na božićno jutro otpakovala sam Nook (električni čitač knjiga). Bila sam zbunjena jedno nedelju dana dok nisam na Fejsbuku videla njegovu prijateljicu kako se hvali tim poklonom. Malo pre toga videla sam sumnjive tragove u kući, ali poricao je da je iko bio u kući. Imali smo svetao pod i kiša je padala pa je u kući bilo puno prljavih tragova oko ulaznih vrata kao i borove iglice na otiraču. Mi ulazimo i izlazimo iz kuće samo kroz garažu. Najgori deo... bilo je i dečijih tragova, takođe. Dovela je svoju decu. Kad sam se iseljavala našla sam poruku njenog deteta kako mu zahvaljuje na božićnom poklonu - Nooku. Kupio mi je isti poklon kao i njenom detetu!"

Ovo su znaci da morate da ostavite partnera: Ako vam uradi ovako nešto, znači da nema dalje!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Bila sam u bolnici noć pre i planirali su da mi odstrane slepo crevo. Ispostavilo se da ipak nije upala, operacija je otkazana i otpustili su me s uputom da mirujem što više. Do tog jutra nisam ništa jela gotovo dva dana. Muž me dočekao nekoliko ulica dalje s upaljenim autom do kojeg sam morala da pešačim. Nazvao je na posao i rekao da će uzeti slobodan dan da bi me negovao, a zapravo je proveo ceo dan igrajući igrice ili u krevetu. U kući nije bilo hrane i nije hteo da ode u nabavku jer je to inače moj posao. Postajala sam strašno gladna, a i dalje me mučila bol zbog slepog creva. Pitala sam ga da li može da nam napavi neki sendvič. Počeo je da besni zbog toga. Nakon što sam mu rekla da mi to nije potrebno u životu, odgovorio je: Pa, možemo da se i razvedemo ako želiš! Rekla sam: Da, molim te. Ionako razmišljam o tome već neko vreme".

Opsednute venčanicom i svadbom: Nećete verovati koliko su brakova imale ove slavne osobe!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs