Najgora iskustva žena

Oženio se posle par meseci, napravio dete drugoj: Kada ti muškarac zagorča život!

Od cele veze, raskid je skoro uvek najteži. Slomljena ženska srca znaju zašto
Ljubav i zavođenje
03:36h Autor:
Oženio se posle par meseci, napravio dete drugoj: Kada ti muškarac zagorča život!
Foto: Thinkstock

Raskidi nikada nisu laki, ali nekima znaju da budu teži nego ostalima.

"Započeo je vezu s mojom najboljom prijateljicom. Kad sam saznala, bio je to najgori dan u mom životu".

"Nakon 6 meseci dobio je dete s drugom. Nije mi nikad išla matematika, ali ovde sam sve dobro sabrala".

"Meni je govorio kako ne veruje u brak i kako još nije spreman za tako veliki korak, zbog čega smo i raskinuli, jer smo tada već bili 6 godina zajedno. Nekoliko meseci kasnije, gle čuda, oženio se!"

"Nakon našeg raskida, počeo je mojim prijateljima da priča naše privatne stvari i probleme i nagovarao ih da mi okrenu leđa, jer ja nisam onakva kakvom se predstavljam. Izmišljao je i priče o tome šta sam govorila o njima. Čak je jedne i uspeo da uveri u to, ali sad sam mu zahvalna na tome, jer to nikada nisu bili pravi prijatelji".

Kobna prva bračna noć: Mladoženji prekipelo, ostavio suprugu čim su ušli u sobu!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Napravio mi je scenu na poslu, baš kao iz filmova. Počeo je da se dere, da baca papire, govori ružne stvari, a na kraju su ga moje kolege i šef izbacili napolje. Srećom da nikada pre nisam imala eksces na radnom mestu i da sam se dokazala pre toga, jer sam sigurna kako bih dobila otkaz. Ali, crvenela sam se nedeljama nakon toga".

"Počeo je da me uhodi – s lažnih profila na društvenim mrežama, pojavljivao bi se na istim mestima, stalno me zvao i slao poruke s nepoznatih brojeva… Prestao je kada mu je moj novi dečko zapretio".

"Nije uradio ništa dramatično, ali nije ni odustajao. Stalno mi je slao poruke, zvao me, zvao je čak i moju mamu, da pokuša da me nagovori da se predomislim. I to je tako trajalo mesecima, dok nije našao novu devojku, srećom".

"Napokon mi je priznao sa kim me je sve varao, a sada mi je žao što se nisam odmah okrenula i otišla. Dovoljno je da znam da me varao, nije trebalo da znam i imena".

Ljubavni horoskop za jun upozorava: Očekujte sukobe i katastrofe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs