Neobična priča

Uhvatila dečka u prevari, pravila se luda, kao da ništa ne zna: Evo kako se osvetila i njemu i njoj!

Jednog jutra svratila sam da ga iznenadim, kad ono u dnevnoj sobi brushalter, gaćice, ostala odeća gospođice koja je provela noć kod njega i njena torba, započinje svoju ispovest devojka
Ljubav i zavođenje
23:06h Autor:
Uhvatila dečka u prevari, pravila se luda, kao da ništa ne zna: Evo kako se osvetila i njemu i njoj!
Foto: Ilustracija / Profimedia

Jedna pomalo neverovatna priča osvanula je na Fejsbuk stranici "Šta mi se danas dogodilo", a poslala ju je devojka koja je dečka uhvatila u prevari.

Umesto da kao većina žena napravi scenu i zauvek raskine sa preljubnikom, ona je učinila nešto potpuno drugačije:

"3 godine sam bila sa ženskarošem u vezi! Jednog jutra svratila sam da ga iznenadim, kad ono u dnevnoj sobi brushalter, gaćice, ostala odeća gospođice koja je provela noć kod njega i njena torba!

Izvadila sam njen novčanik da vidim ličnu kartu i ispalo je da poznajem devojku, a zna i ona dobro da sam mu ja devojka! Prvo što mi je palo na pamet - uzeću njen novac i potrošiti ga u šopingu!

Dok je bio na ratištu, žena ga prevarila sa 60 kolega: Vojnička osveta kakvu nije očekivala!

Nakon 2, 3 nedelje trebalo je da idem na kraći put. Opet sam došla da ga iznenadim i da se pozdravimo, kad čujem uzdahe iz sobe. Ista priča - torbica u dnevnoj, proverim, znam devojku, zna i ona mene. Njenih 150 evra iz novčanika mi je dobro došlo za put!

Posle toga sam raskinula sa gadom, nisam posle prvog puta jer sam bila zaljubljena kao budala. I protiv krađe sam, ali sam makar malo sebi olakšala", napisala je devojka.

Šta vi mislite o ovoj vrsti osvete? Podelite sa nama u komentarima!

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs