Horoskop otkriva

Najteže kombinacije dvoje ljudi: Ovde nema sreće!

Ovde je moguća samo privlačnost, a nikada i duhovna, jer se ova dva znaka razlikuju, pa stoga i sukobljavaju
Ljubav i zavođenje
18:58h Autor:
Najteže kombinacije dvoje ljudi: Ovde nema sreće!
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan i Rak

Ovo je jako teška kombinacija, a razlog je taj što je Ovan neko ko može totalno da obezvredi Raka i da u potpunosti preuzme dominaciju nad njim u svakom smislu te reči.

Ovan i Vaga

Ovo jedino može biti dobro za kratku strasnu vezu. Vaga voli da je uvek uz svog partnera. Ovan voli svoju slobodu i nezavisnost, i to ne može dugo da trpi. Ovo je vatren spoj, ali je kratkog daha, što se kaže.

Bik Bik

Ove osobe se mogu slagati pod uslovom da imaju dovoljno novca za lagodan život. U suprotnom neće biti dobro.

Bik i Vaga

Oboje su vezani za sve što je lepo, ali razlika u temperamentima je tolika, da skoro nikad neće moći zajedno. Koliko god da je Bik vezan za kuću, toliko Vaga voli tu neku slobodu.

Bik i Vodolija

Bik je znak koji će stalno sputavati Vodoliju. Ona to ne dozvoljava. Mogu biti odlični prijatelji, ali ne i ljubavnici.

Veliki prolećni horoskop: Precizna prognoza za naredna tri meseca!

Blizanci i Bik

Ovo je izuzetno teška kombinacija dvoje ljudi, osim ako je muškarac Blizanac, kome može biti potrebna pomoć od strane Bika.

Blizanci i Devica

Ovde je moguća samo privlačnost, a nikada i duhovna, jer se ova dva znaka razlikuju, pa stoga i sukobljavaju.

Blizanci i Jarac

Ovde niko ne ceni kvalitete onog drugog i slobodno možemo reći da ovakva veza ne donosi ništa dobro.

Rak i Ovan

Ova kombinacija je jako loša, i jedino se mogu složiti u strasti tj intimi.

Rak i Rak

Ovo nije lak spoj dvoje ljudi. U ovom odnosu je jedno izvesno, a to je da će ili biti baš dobro, ili će veza biti osuđena na propast. Neko ko mora biti ko će voditi računa o svemu u koliko žele da traju.

Oni pobeđuju, imaju moć, oholi su i otmeni: Horoskop izdvaja ova 3 znaka!

Lav i Bik

Ovo su osobe suprotnih temperamenata, teško se uskladuju. Zajedno su dobar spoj samo za poslovnu karijeru.

Lav i Lav

Sklad je moguć jedino ukoliko neko stalno bude slušao onu drugu osobu, ili će u suprotnom doći do kraja veze.

Lav i Škorpija

Ovo je spoj gde će svako želeti da dominira. U intimi će se odlično slagati, ali će svako uživati onom drugom da pravi scene.

Devica i Blizanci

Ovo je dosta težak odnos dvoje ljudi. Devica želi sigurnost, i stabilnu vezu, dok je Blizanac neko ko bi stalno negde da luta i da se provodi.

Devica i Jarac

Ovo nije sjajan spoj dvoje ljudi iz razloga što je Jarcu potrebno više pažnje i emocija koje Devica nije u stanju da pruži, a razlog je zatvorenost Device.

Devica i Vodolija

Ovo nije dobar spoj. Vodlija je nezavisna, dok je Devica neko ko želi sigurnost. To će Vodoliji jako ići na živce, tako da iz tog razloga ne mogu da se slože.

Horoskop otkriva: Svima treba pokretač, samo jednom znaku kočnica!

Vaga i Jarac

Ovo je težak spoj. Vaga je neko ko je jako ranjiva emotivna osoba, dok je Jarac neko ko uvek želi da bude vođa. Životni ciljevi su im različiti u svakom smislu te reči.

Škorpija i Škorpija

Ovo je spoj gde se svako bori da bude iznad onog drugog. U ovakvim vezama nema sreće. Tokom intimnih trenutaka će dolaziti do mirenja, ali sve van toga je pravi pakao.

Strelac i Rak

Ovo je takav spoj gde izuzetno retko dolazi do privlačenja. Ako se to, ipak, i dogodi neko vreme će ih održati različitost, ali se ne vidi uspeh u samoj vezi na način na koji je to potrebno.

Strelac i Ribe

Ovo je spoj dve različite osobe. Kod onog drugog prepoznaju sve ono šta ih inače nervira. Može ih spojiti velika količina emocija, ali samo na kratko vreme.

3 horoskopska znaka sa kojima ne želite brak: Bolje vam je da živite same!

Jarac i Vaga

Ovo su dve osobe koje se retko sreću. Ako se, pak, tako nešto i dogodi biće skladno prijateljstvo. Ako se, pak, dogodi neki pokušaj veze sve će to jako kratko trajati, tako da je najbolje ništa ne pokušavati u emotivnom pravcu.

Jarac i Jarac

Ovde ljubav nije moguća, makar ne ona dugotrajna. Mogu biti prijatelji, i to je sve, tako da je pametno da se to tako shvati i da se ne pokušava ništa više od toga.

Vodolija i Bik

Ovo su dva različita znaka. Vodolija se previše ležerno ponaša sa finansijama, dok Biku to i te kako smeta. Teško će uspeti da se uklope jedno sa drugim na emotivnom planu.

Vodolija i Lav

Ovo su dve potpuno različite osobe u stavovima. U početku je moguća velika fizička privlačnost, ali kako vreme bude odmicalo razlike će izaći na videlo. Glavni problem je veliko nerazumevanje.

Vodolija i Jarac

Ovaj odnos nije dobar. Vodlija je neko ko je jako tvrdoglava osoba, dok je Jarac neko ko može biti sklon pričanju neistina što će i te kako iritirati Vodoliju.

Neukrotiva Vodolija je žena nad ženama: Neponovljiva i samo svoja!

Ribe i Blizanci

Za ova dva znaka su šanse minimalne da će ikada doći do veze. Jednostavno su razlike ogromne. Retko kada se ova dva znaka spajaju, ali ako i dođe do toga neće biti dugotrajno.

Ribe i Ribe

Ovo je odnos dve osobe gde je samo ljubav to nešto sta je naglašeno. Pošto se od ljubavi ne živi, već od novca, a niko od ove dve osobe nije spreman na pokretanje po tom pitanju onda su samim tim i šanse za uspeh u vezi jako male.

Proverite još jednom šta ste u horoskopu: Trinaestom znaku mnogi zavide, evo zašto!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs