Ljubav nakon prevare

Saznala sam da me muž vara: Mrzećete me zbog moje glupe osvete!

Kada sam saznala da me vara odmah sam odlučila da odem kući, izgalamim se na njega, pobacam mu svu odeću kroz prozor a onda je zapalim u bašti, ali kada sam otvorila vrata naše kuće uradila sam samo ovo
Ljubav i zavođenje
01:22h Autor:
Saznala sam da me muž vara: Mrzećete me zbog moje glupe osvete!
Foto: Thinkstock

Da li je bolje živeti u neznanju ili se nositi sa grubom istinom koja može srušiti sve? Da li može iko da zna unapred kako bi postupio u slučaju prevare? Šta da uradite ako su i deca upletena u celu priču?

Jedna žena je odlučila da razotkrije prevaru svog muža, a u ispovesti progovara o svemu što joj je prolazilo kroz glavu za Huffington Post:

"Sedila sam za svojim stolom na poslu dok su mi prsti prelazili preko tastature. Duboko sam udahnula i unela svoj najbolji mogući pokušaj - onog što sam pretpostavljala da bi mogla biti šifra imejla mog supruga.

Jedan klik kasnije, saznala sam da sam u pravu, i oko njegove šifre i oko mog osećaja da me vara. Nikad u životu nisam toliko snažna želela da sam se ipak prevarila.

Nakon što sam mu hakovala imejl i Tviter nalog, nisam mogla da prestanem sa čitanjem. Bilo je toliko puno poruka, od razgovora o knjigama i muzici do detaljnih i ekspicitnih opisa seksa, te najbolnije - izjava ljubavi i želje. Čitala sam sve do iznemoglosti, a onda sam otišla do automobila. Sela sam, jecajući, sve dok mi se mobilni nije oglasio.

"Hej zlato, da li si na putu do kuće? Poljubac!" bio je to on.

Rodili se blizanci začeti od dva različita oca: Braća otkrila kako je mama varala tatu!

Poljubac je bio taj koji me je dokrajčio, on je pretvorio moju tugu u bes.

Kući sam stigla mehanički, celo vreme razmišljajući o uvredama koje ću mu prosuti u lice, pitajući se da li mogu da ga ošamarim dovoljno jako da ga zaboli, barem približno onako kako je mene bolelo.

Zamišljala sam da ću se suočiti sa ovim kao lik iz filma, izbaciti ga napolje, zapaliti mu odeću. Vozila sam se i naglas govorila - to je to, ovo je naš poslednji dan braka. Poslednji dan u kojem se vozim kući svom mužu.

Ušla sam u kuću da ga vidim, lažljivca, prevaranta, gada, kako sedi i nežno češlja kosu naše kćerke. Ona je stavila svoju glavu na njegovu nogu i zajedno su pevušili njenu omiljenu pesmu. Izgledala je kao prava mala tatina princeza, a nežnost sa kojom je on češljao njenu kosu samo me podsetila koliko je voli otkako je prvi put udahnula.

Lažljivac. Prevarant. Gad. Otac moje dece.

U tom trenutku sam shvatila tri stvari - moj muž je odličan otac, moj muž mi je slomio srce i to što je moj muž napravio i kako se nositi sa time biće puno komplikovanije nego što bilo ko može da zamisli.

U danima koji su usledili, nakon što sam ga suočila i nakon što je istina izašla na videlo, ni u jednom trenutku nisam bila sigurna da činim pravu stvar. Tražila sam mu da se iseli, ali i da dolazi kod nas svako jutro kako bi odveo klince u školu te svake večer da bi večerali zajedno sa njima. Rekla sam mu da ode nekom terapeutu, ali nisam s njim želela da idem na bračno savetovanje. Uzela sam polovinu novca sa zajedničkog računa i otvorila svoj račun.

Vara muža, a nije ni svesna: 5 znakova da je žena prešla granicu dozvoljenog!

Razmišljala sam da li ću moći sebi i deci da priuštim kuću, dom bez njega.

Pomisao na to da ga više nikad neću poljubiti činila mi se nemogućom. Najviše sam razmišljala o deci i o tome šta je dobro za njih. On je okončao aferu, bar je tako rekao - i želeo je da ispravi sve.

Oni prvi dani i nedelje nakon suočavanja sa istinom za mene su bili najusamljenije razdoblje u mom životu. Iako nisam učinila ništa pogrešno, osećala sam sramotu i neprijatnost te nisam o tome govorila prijateljima. Moja nesigurnost oko budućnost i sitan trača nade sprečili su me da govorim drugima. Što ako kažem svima, a mi se sredimo i pomirimo?

Hoće li ga moji - naši prijatelji zauvek mrzeti? Mislim da me je bilo strah izgovoriti naglas, jer bi prevara onda postala još stvarnija.

Želela sam da svima kažem koliko ga mrzim, prezirem, da ga nikad više neću voleti, ali nisam mogla a da se ne nadam da ću ga ipak možda jednog dana opet voleti. Ljubav je komplikovana. Brak je komplikovan. Prevare su zaista, zaista komplikovane.

Prošla je godina dana od kako sam saznala istinu. Mi smo, zasada, još uvek zajedno. Zajedno smo roditelji i u tome dobro funkcionišemo. On me još uvek zasmejava. Mogu proći dani i dani a da se ne setim njegove prevare i druge žene. A opet, tu su dani u kojima ga čujem kako tipka po tastaturi u radnoj sobi i osećam mučninu u želucu pitajući se da li ću mu ikada više verovati.

Sada znam nešto što pre nisam - ne postoji način za to kako se nositi s prevarom. Nema savršenog scenarija. Stvaran život nije film, a ako mu stvarno zapalite odeću verovatno će policija doći po vas. Umesto toga, pokušajte da otkrijete najbolji način da se pobrinete za sebe, za decu, i svako jutro ustanite vedri a onda će jednog dana taj strašni strašni bol jednostavno da izbledi..."

Zahvalna Bogu što je muž prevario: Ceo život joj se promenio iz korena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs