Emocionalna prevara

Vara muža, a nije ni svesna: 5 znakova da je žena prešla granicu dozvoljenog!

Često flertujete sa svojim prijateljima, prepiska na mejlu je više nego začinjena raznim asocijacijama na ljubav.. Ne lažite se, to je prevara
Ljubav i zavođenje
03:14h
Vara muža, a nije ni svesna: 5 znakova da je žena prešla granicu dozvoljenog!
Foto: Profimedia

Na spomen preljube, mnogi će prvo opisati strastvenu i vrlo intimnu noć sa tajnom osobom koja, naravno, nije vaš partner. Ali da li ste znali da nevera ima i druge oblike koji mogu biti skriveni u velu prijateljstva?

Donosimo pet znakova da imate ljubavnika, a da toga možda još niste ni svesni.

Često pričate o njemu

Najbolji način da otkrijete da li je vaše prijateljstvo prešlo granicu je da razmislite koliko vremena trošite razmišljajući o toj osobi. Računica je vrlo jednostavna – što više razmišljate o toj osobi to su vaši osećaji snažniji i time postaju nejasni.

Kada pričate sa tom osobom osećate se drugačije i bolje

Većina emocionalnih afera u osobama koje su se našle u tome izaziva neverovatno snažne osećaje. Emotivni preljubnici, nakon druženja sa novim "prijateljem" osećaju se bolje, vedrije, srećnije i ispunjenije te jedva čekaju sledeći kontakt, bilo da se radi o odlasku na kafu, susret u kancelariji ili u pisanom obliku (poruke ili mejlovi).

U njima ćeš naći sve osim muža, prodaće i tebe za slobodu: Tri zaklete neženje Zodijaka!

Krijete prijateljstvo od partnera

Pitanje koje vam može otkriti imate da li imate emocionalnog ljubavnika glasi- da li biste bez oklevanja mogli da kažete partneru sve o vašem odnosu sa novim "prijateljem"? Tajna prijateljstva podsvesno znače kako vaši osećaji prelaze granicu prijateljstva pa da se mogu vrlo brzo (ako već i nisu) pretvoriti u žudnju za nečim intimnijim.

Uspoređujete ga sa partnerom

Bilo da je fizički ili emocionalan, preljuba započinje kada se u vezi počinju pojavljivati nezadovoljene želje i potrebe jednog od partnera. Većina emocionalnih avantura događa se zbog toga što se osoba u vezi oseća zapostavljenom od strane partnera. Kada te praznine počne popunjavati neko drugi, ta osoba postaje predmet maštanja te se nameće pitanje – da li je nova osoba u mom životu bolja od mog partnera i kako bi mi bilo da sam sa njim.

Zamišljate intimne trenutke

Većina emocionalnih veza ne postaje fizička. Ali bez obzira što u takvoj avanturi nema fizičkog dodira, to ne znači da takva veza nema seksualnog naboja. Mašta je neverovatno oružje, a još ako je potkrepljena rečima (ili porukama), može biti jednako moćna kao i fizički kontakt.

Da uvek budete na istoj talasnoj dužini: Ovo svaki dan treba da radite u vezi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs